داشتم قوطی رب باز میکردم از دستم ول شد فلزش دستمو عمیق برید خونش بند نمیومد بعد ک نشستم حالت تهوع خیلی شدید گرفتم جوری ک حس کردم الان بالت میارم خواستم بلند شم برم سرویس بهداشتی یوقت بالا نیارم تو پذیرایی یهو چشام سیاهیی رف کف یکی از پاهام خیلی بد گز گز کرد انکار خواب بره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا
واقعا خون همینجوری از زخم میزد بیرون خیلی ععجیب بود و نترسیدم واقعا زیاد دست و پامو میبرم فک کنم چون پریود بودم حال خوشی نداشتم اینجور شد بدترین تجربه عمرم شد😐انقد لوس نبودم😂
الهی عزیزم💔🥺خیلی سخته واقعا ما زنا پدیده های عجیبی هستیمنمیدونم چرا پریود هنوز تو تکامل انسان هستخ ...
اره واقعا🥲
کاش بجوری بود آلارمی چیزی میومد سلام باردار نیستی خدافظ و انقد درد نمیشکیدم😂کاش فقط درد جسمی بود روحی و روانی ام بهم میریزیم من ک انگار غم عالم میریزه رو سرم