2777
2789
عنوان

آبروریزی شوهرم اومدم خونه پدرم شنبه میرم دادخواست طلاق بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7784 بازدید | 162 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا ازشون نگذره با زندگی دختر مردم بازی میکنن وقت آشنایی و خواستگاری خوب خودشونو نشون میدن بعد از از ...

دقیقا 

هرگز حلالش نمیکنم

بچه نداشتم غصه نداشتم انقدر 

بازم خداروشکر ناشکری نمیکنم خدا قهرش میگیرع

واقعا متاسفم برای آدمایی که زمان حالشونو فدای آین ه میکنن،من نمیگم پس انداز بده همه چی به اندازه و اصولی....این آقا نمونه بارزه یه انسان بدبخته که هیچ لذتی از جوونی و عمرش نمیبره،فقط داره میدوئه واسه آینده،آینده ای که شاید هیچوقت نیاد.....و بنظر من اینجور آدما اون دنیا باید جواب خدارو بدن

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
شما چقدر میده؟مهریه هم میده ؟

مهریه سالی ی سکه میده اصلش ده ماه یدونس ولی سالی ی بار میده کلا دوتا گرفتم😐

نفقه سال اول طلاق یه تومن بود الان سه ساله همون ی تومنو میده سال اول مرتب میداد الان اونم سر وقت نمیده

چقدر بیشخصیت اول تحقیرت کرده جلو جمع 

دوم اصلا برا تفریح و بودن با تو وقت نمیذاره 

سوم فکر کرده نوکر گرفته ک گفته بیا کمک مامانم بده ؟؟ والا مادر من ۳۵ساله ازدواج کرده پدرم اینطوری حرف نمیزنه باش

برگشت به آزادی🕊

حق داری اسی...ولی الان اعصابت خورده و ناراحتی تا شنبه آروم میشی و بهتر تصمیم میگیری.....تو عصبانیت تصمیم نگیر هیچ وقت....ببین بستگی داره از اول اینجور بوده یا نه الان به خاطر شرایط وام و اینا دستش تنگ شده.......ببین ما بر اساس تجربه به تو میگیم ...خود من همسرم اصلا خسیس نیست ابدا یعنی قشنگ خرجمون میکنه همه چی رستوران لباس تفریح هر چی یخچال و کابینت همیشه پر از مواد غذایی و خوراکی اما الان مثلا چون یه حرکتی زده که  پیشرفت بیشتری تو زندگی داشته باشیم خیلی دستش خالیه در حال حاضر و من میبینم شرایط برامون مثل قبل نیست اما درک میکنم چون به خاطر آینده خودمون برامون اون حرکت رو زده انشاءالله توام خوب فکر من

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
با مهریه میرینم بهش

تجربه مشابه داشتیم همینجوری بود خسیس بد اخلاق 

ولی به دادگاه چی بگی میگی خسیسه نمیخوامش فک کردی الکیه دادگاه بیاد طرف تورو بگیره 

اون گفت من طلاق نمیدم تا هرچی خرج کردمو بهم ندین حتی پول کرایه هاشو هم گرفت پول شام بعد عقد، همه رو حساب کتاب کرده بود. ما هم بهش دادم تا از شرش راحت شیم. برا طلاق هم گفت نمیام خودتون بریم دنبالش من هیچ هزنیه ای نمیدم وکالت دادرفت پول وکالت هم ما دادیم