2777
2789
عنوان

آبروریزی شوهرم اومدم خونه پدرم شنبه میرم دادخواست طلاق بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4544 بازدید | 146 پست
دست راستت رو سر منشوهر سابق من پاهی ی بار میاد میبره میاره دو س روزه دخترم اخلاقش کلااااا عوض میشه۵س ...

اره مشکل دیدار همینه وقتی میبینن  اخلاق عوض میشه 

علت جدایی چی بود 

من معتاد بود هروئین و شیشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توی شهر ما یه داماد میره دم آرایشگاه عروسو بیاره

بعد که می‌فهمه ۷ میلیون پول آرایشگاه شده به عروس میگه من نمی‌تونم خرجت رو بدم، عروس رو می‌بره جلو خونه باباش پیاده می‌کنه و میررررررره !!!!!

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

بنظرم حتما طلاق بگیر وگرنه بعدا پشیمون میشی..بعد عروسی طلاق سخت میشه ، نمیشه با این مرد ساخت..طلاق بگیر خدا ی مرد باشعور ان‌شاءالله نصیبت کنه، مهریه هم حلال کن در عوض طلاق ک طولانی و کشدار نشه.

والسلام 

مردی که اختیارش بده دست ننش بهتر ازین نمیشه بهش بگو ما زندگی مشترک داریم باید راجع به درآمد و هزینه و وام خودمون دوتا تصمیم بگیریم و برنامه ریزی کنی منم مثل خانوادت نیستم توقع نداشته باش مثل اونا برخورد کنم من مادر شوهرم از مسافرت که برمیگرده شکم گشنه میمونه تا برسه خونه یه املتی چیزی درست کنه بخورن اوایل که ما می‌رفتیم مسافرت تو راه زنگ میزد چیزی نخورینا منم نشوندمش سرجاش