2777
2789
عنوان

آبروریزی شوهرم اومدم خونه پدرم شنبه میرم دادخواست طلاق بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7768 بازدید | 162 پست
کامنتارو‌که میخونم می بینم چقدر یک‌عده توسری خور و‌بی عزت نفسین!!!! یعنی نمی فهمین حرف اسی پول نیست ...

عزیزم آدما گاهی اوقات تو شرایطی قرار میگیرن که کار اشتباه انجام میدن و تصمیم اشتباه میگیرن....شما خودت تا حالا اشتباه نکردی؟تا حالا با کسی برخورد نادرست نداشتی؟

جو اینجا کلا اینجوریه که تا یکی میاد یه ایراد از شریک زندگیش میگیره سریع میگن طلاق...

در حالی که شاید اوضاع به اون بدیز نباشه....ولی با این حرفا طرف از همسرش دلسرد میشه و یه زندگی که ممکنه خوب باشه خراب میشه...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

دقیقان نه نگفتم میخوام برم درخواست طلاق بدم بعد .حدود ۲ دقیقه پیش پیام داده فردا زود بیا مهمون داریم ...

وای تروخدا یکم برین بهش فِس بشه دل من خنک شه

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم آدما گاهی اوقات تو شرایطی قرار میگیرن که کار اشتباه انجام میدن و تصمیم اشتباه میگیرن....شما خو ...

اشتباه داریم تا اشتباه 

دوران نامزدی رو کوفتش کرده که چی مامانش تو قرض انداخته؟ و‌اینکه تو‌جمع می تونه همسرشو خجالت زده کنه اوکیه مشکلی ندارین؟ من خودمو لایق بهترین رفتار می دونم و خودمم بودم در صورت تکرار که اسی می گه دفعه اولش نیس جدا می شدم خدا رو شکر معلومه اسی دختر عاقلیه و صرف برای اینکه شوهر داشته باشه همه چی رو به جون نمی خره

تو حتما بچه ۱۶ ۱۷ ساله ای که به این راحتی می گی طلاق

نه بعد که جنازتونا،گذاشتن دم در به فکر طلاق باشین 

این حقارتا که چیزی نیست باید ی زن تحمل کنه 

بالاخره ی آقایی بالا سرش باشه ی خرج بخور نمیرم براش بکنه و دم به دقیقه تحقیرش کنه 

واقعا راست میگی هنوز به مرحله ی کشتن اسی نرسیده فرصت هست به این زندگی ادامه بده

الانم دو دستی میاد تقدیمت میکنه دادگاهم میگه چشم امری فرمایشی دیگه نداری یه روزه هم سند طلاق میدن دس ...

پول برام مهم نیست ار اول تو زندگیم پول واسه ما حکم آب داشت 

من فقط آرامش برام مهمه 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪