2777
2789
عنوان

آبروریزی شوهرم اومدم خونه پدرم شنبه میرم دادخواست طلاق بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8010 بازدید | 165 پست

شرایط اقتصادی الان افتضاحه...یک کم درکش کن 

به هر حال اونم پس انداز میکنه واسه رفاه تو هست...

ما هم اول زندگی مون خیلی خیلی قناعت کردیم و ...

الان همه چیز داریم 

در ضمن بخاطر چیز های الکی طلاق نگیر 

دختر خونه بود این مدل اومده پا پیش گذاشته دیگه مهر مطلقه بخور بهت از این داغون تر میان

❤❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم هشت ماهه نامزد کردی یکم صبور باش

بعضی اقایون اوایل ازدواج فکر میکنن زن ها اومدن تیغشون بزنن و ....

شما هم اصرار زیاد کردی که ببرم رستوران و ....الان 600 پول رستوران زیاد نیست ولی اینکه هی شما عنوانش کنی جالب نیست حس میکنه داری زورش میکنی یه کاریو بکنه..یکم که بهت اعتماد کرد خودش پیشنهاد رستوران میده

اگه واقعا قراره پس انداز کنه برای زندگیتون که خوب کار بدی نمیکنه...

ولی حالا اگه خواستین برید بیرون نمیشه خودت چیزی درست کنی برید بیرون بخورید؟

الان کلا همه زندگیا سخت شده.....برای همین چیز هاست که مجردا جرات ازدواج کردن ندارن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

شرایط اقتصادی الان افتضاحه...یک کم درکش کن به هر حال اونم پس انداز میکنه واسه رفاه تو هست...ما هم او ...

خونه پدرم برگردم بهتر از اینکه که یه عمر با این آدمی ازدواج کنم 

دیگه اون زمان گذشت الان همه چیز فرق کرده

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

اگه واقعا قراره پس انداز کنه برای زندگیتون که خوب کار بدی نمیکنه...

ولی حالا اگه خواستین برید بیرون نمیشه خودت چیزی درست کنی برید بیرون بخورید؟

الان کلا همه زندگیا سخت شده.....برای همین چیز هاست که مجردا جرئت ازدواج کردن ندارن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

الان هم پیام داده دیگه تفریح و.... نداریم من در کنار تو با این کارهات هیچ آینده ای ندارم والله تا به ...

دیگه خیلی زیاده روی کرد من یادمه همسرم وضع مالی خوبی نداشت ولی میرفتیم آشپزخونه غذا میگرفتیم میرفتیم پارک ولی اینقد بهمون میچسبید هیچوقت اینطور رفتارا قابل حضم نیست در حد یه تقریح و بیرون رفتن واقعاا نیازه. فکراتو کن راه درست رو انتخاب کن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻