2777
2789
عنوان

آبروریزی شوهرم اومدم خونه پدرم شنبه میرم دادخواست طلاق بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6421 بازدید | 157 پست

کامنتارو‌که میخونم می بینم چقدر یک‌عده توسری خور و‌بی عزت نفسین!!!! یعنی نمی فهمین حرف اسی پول نیست و‌ارزش ندادنه؟ حالا یه نفرم که عقلش کار می کنه می خواد اول راه برگرده شما نذارین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه پدرم برگردم بهتر از اینکه که یه عمر با این آدمی ازدواج کنم دیگه اون زمان گذشت الان همه چیز فرق ...

دخترخاله مادر من شوهرش معتاد بود جدا شد با یه پسر بزرگ الان ازدواج کرده مرده مهندسه و هزار برابر سرتر

دوستم طلاق گرفت بعد ۷سال عید عقدشه با یه پسر مجرد 

اون یکی دوستم طلاق گرفت با یه بچه الان ۲ساله با یه پسر مجرد ازدواج کرده

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

فقط نظر اون خانمایی،که میگن درکش کن🤭

فقط بلدن صورت مسئله رو پاک کنن 

این یارو مشکلش حاده 

مشکل،اخلاقی داره میتونست قشنگ حرف بزنه 

اینا میگن باهاش بساز،شما بساز تا بعدم شوهرت بهت خیانت کنه طلبکار و حق به جانب بشه

دخترخاله مادر من شوهرش معتاد بود جدا شد با یه پسر بزرگ الان ازدواج کرده مرده مهندسه و هزار برابر سرت ...

دفیقان بله درست میگی خدا ز حکمت ببند دری ز حکمت گشاید در دیگری

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

الان  مادرش برای چی تو قرض و ام انداختتش؟

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
اسی وایمیستی،پا کار طلاق به حرف زنای تو سری خور اینجا گوش نکنکه ی عمر خودتا بدبخت میکنی

اره عزیزم اولین بارش نیست که چندین بار این کار تکرار کرده 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

دفیقان بله درست میگی خدا ز حکمت ببند دری ز حکمت گشاید در دیگری

در کل ازدواج نکنی خیلی از این بهتره بعضیا حاضرن هر خفتی به جون بخرن ولی اسمی شوهر داشته باشن

بهش گفتی میخوای جدا بشی؟

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

در کل ازدواج نکنی خیلی از این بهتره بعضیا حاضرن هر خفتی به جون بخرن ولی اسمی شوهر داشته باشنبهش گفتی ...

دقیقان نه نگفتم 

میخوام برم درخواست طلاق بدم بعد .

حدود ۲ دقیقه پیش پیام داده فردا زود بیا مهمون داریم کمک مادرم باش

اکانت ۳ نفره مون💞🤪