2777
2789

سلام.من چندماهی هست با یکی تو رابطم.قبلا هم راجعبش تاپیک زدم..امشب من تو استوریهای قدیم اینستاش روز تولد ش عکسشو با یه دختری که صورتش معلوم نبود دیدم اونم گفت مال قبل از اومدن توبوده و حتا کمی بعد پروفایل دختررو تلگرام بهم نشون داد.و بعدم کلی پروفایل دختر که قبلا باهاشون روابطی داشته نشونم داد البته قبلا چند باری موقع دعواها بهم میگفت تو تلگرامم همه دوستای دختر قبلیم هستن چون سالهاست تلگراممو پاک نکردم پروفایل همه شون بالا میاد بهت نشون شون میدم تا بفهمی من گزینه های زیادی دارم ولی تورو انتخاب کردم چون کنار تو حالم خوبه و ارامش دارم و اخلاق  برام خیلی مهمه ....خلاصه پروفایلایی که بمن رندوم نشون داد  دوستای دختر قبلیش خیلی از من از نظر قیافه و تیپ و ظاهر سر تر بودن ..من الان واقعا برام سوال شده چرا اومده سمت من برا رابطه؟!!!

میشه از تجربیاتتون راهنمایی م کنین لطفا  دوستان.ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسره ی احمق با این رفتار بچگونه اش خواسته بهت بگم 

نگا من چه آدم خفنی هستم با اینا رابطه داشتم و .. 

پس چرا نموندی باهاشون ؟؟؟؟ 😂😂

یه عده دختر بیچاره رو پروفایلشون رو داره و میگه دوست دختر قبلیم بودن 

زر میزنه باوااا 

این از کمبود شدید اعتماد به نفس رنج میبره 

چه واقعی باشه 

چه واقعی نباشه 

در هر دو حالت این هیچ درگی از موجودی به نام دختر نداره که همچین کار مضحرفی رو کرده و درک این و نداره که دوست دختر فعلی ذهنش درگیر میشه یه هزار جا فکر می‌کنه و ..

بعد الان شعار میده که من اخلاق مهمه برام؟

یعنی این همه پرفایلی که دیدی هیچ کدوم با اخلاق نبودن 

یدونه تو از آسمون افتادی براش با اخلاق شدی ؟

اگر من پسرم و پسرا رو میشناسم این آدم داره زر میزنه 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

سلام.همین مدرک نشون میده که شما مهمون امروز و فردای ایشون هستی و بزودی شماهم جزو دوستدخترای قبلی این آقا قرار میگیری.اون حیوون به دخترا به چشم اسباب بازی نیگا میکنه وقتی دلشو زد یا یه اسباب بازی جدید(دختر جدید) پیدا کرد قبلی رو دور میندازه.

دوستان اینم بگم، خودش میگه یکسال پیش با دوسدختر سابقش که ۵ سال باهم تو رابطه بودن کات کرده و علت کات هم خیانت دختره بوده و بعد کات هم ۶ ماه بعد دختره بعداینکه میره دوراشو میزنه برمیگرده ولی دیگه قبولش نمیکنه والانم دختره اینو بلاک کرده از همه جا بجز اینستاگرام.و دختره  هر زگاهی تو اینستا یه پیام بهش میده و تهدید به شکایت قانونی میکنه بخاطر مسائلی که قبلا بینشون پیش اومده..خلاصه رابطه قبلی با شکست و خیانت دختره تموم شده ..ولی الان ظاهرا از اون دختره نفرت داره چون ۵ سال عمرو زندگیشو تباه کرده و ... الان مشکل من اینه  نمیدونم‌ چرا اومده سراغ من برا دوستی ؟!!! چون من اصلا تیپ و ظاهر و شخصیت م شبیه اون دوست دختر قبلی و حتا بقیه دخترایی که باهاشون دوست بوده و امشب پروفایلشونو تو تلگرام نشونم داد نیستم.!!!

یه روزم عکس تورو به یکی دیگه نشون میده میگه دوست دختر قبلیمه این ادمی سمی چجوری تا الان‌ نگه داشتی

تهدید و ترس از ابرو و یه سری مسائل دیگه  باعث شده بمونم کنارش