2777
2789
عنوان

عرق شدید کف دست و پا

206 بازدید | 40 پست

خانوما من 19 سالمه و لاغرم

از بچگی بشدت دست و پام عرق میکرد جوری ک انگار گرفتی زیر شیر اب و چیک چیک میکنه و دست و پاهامم ورم میکنه .. و کف دستم قرمز میشه

ازمایش دادم گفت سالمی و پرکاری تیرویید نداری.. گفتن باید بوتاکس یاعمل کنی بابام اجازه نمیده میگ عوارض داره خیلی خیلی اذیتم اصلا نمیتونم درس بخونم تمرکزم میاد پایین .. چیکار کنم بنظرتون

راه های سنتی همرو امتحان کردیم جواب نداد

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..تونا امیدی مطلقم  

احتمالا کمبود ویتامین دی داشته باشی ولی محض احتیاط یه اکو هم بر

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا کمبود ویتامین دی داشته باشی ولی محض احتیاط یه اکو هم بر

اخه کمبود ویتامین دی باعث عرق به این شدیدی میشه.؟

اکو مال قلبه؟ کجا باید برم؟

چقد تو منی منم دقیقا همین طور چکار کنیم ؟؟؟

جدییییی...

منکه خیلی اعتماد ب نفسم اومده پایین نمیتونم باکسی دست بدم..

چجوری تحمل میکنی واقعا؟ .. هرکار کردم نشد متخصص رفتم گفت تنها کارش بوتاکس و عمله ک بابام اجازه نمیده

منم همینم ولی ی مدته خیلی خیلی بهتر شدمدست وپام رطوبت میگیره فقط دیگه چکه نمیکنه

من 19 ساله همینه حتی یک درصدم کمتر نشده 24 ساعته خیسه دستام همین الان ک دارم تایپ میکنم خیسه

شاید بخاطر طبع بدنمه چون خیییلی گرماییم

جدییییی...منکه خیلی اعتماد ب نفسم اومده پایین نمیتونم باکسی دست بدم..چجوری تحمل میکنی واقعا؟ .. هرکا ...

من کتابام همه داغونن انگار آب ریختی روشون یا برگه امتحانم کاملا خیسه بچها مسخره میکنن

موقع درس خوندن دستکش میپوشم که اونم دستام چروک میشن مثل وقتی کت میری حموم اینطوری

من 19 ساله همینه حتی یک درصدم کمتر نشده 24 ساعته خیسه دستام همین الان ک دارم تایپ میکنم خیسهشاید بخا ...

من ۳۰ سالمه دقیقا از بچگی برگه های امتحانیم خیس خیس

انگار بارون زده روش

اقایون درخواست دوستی ندن  
هیچ درمان ندارهبوتاکس کردم انقد درد داشت بعدم نتیجه خوبیی نداد

واقعااا ؟

من اتفاقا میخواستم برم بوتاکس نتیجه نداد؟ خوب شد گفتی بهم دکتره گفت اره درد داره ولی تا 6 ماه خشکه دستات دروغ میگفت؟

من کتابام همه داغونن انگار آب ریختی روشون یا برگه امتحانم کاملا خیسه بچها مسخره میکننموقع درس خوندن ...

واااااای دختر منم دقیقا همینممممم چقد ما مث همیم مال منم خیلی شدیده

من دستکش بپوشم 10 برابر میشه .. 

من ۳۰ سالمه دقیقا از بچگی برگه های امتحانیم خیس خیسانگار بارون زده روش

ظاهرا درمانش فقط تحملههه هعیییی منکه خیلی اذیتم مهمونیا دستمال کاغذی تو دستم انگار گرفتی زیر شیر اب پودر میشه ..

کاش بزرگ شم کمتر شه نگرانیم کنکورمه با عرق دستام گند نزنم اخه استرسیم هستم