2777
2789
مورد اول رو انتخاب کردم وفاداریش تو سرش بخوره خودمم مطمئنم تا شوهر زنه بمیره میره میگیرش علنی چون اه ...

خب پس ولش کن تا بره زن رو بگیره وقتی وفاداریش برات مهم نیست 

اما بزار بعدش  رو بهت بگم : زن میشینه زیبا پای شوهرت که طلاقت بده و جون ب لبت کنه تا طلاق بگیری بعدش  بچتو بده بهت بری خونه بابات و خوش خرم با شوهرت زندگی کنه 

محال نیست شاید قبول نکنه مرد متاهل رو و شوهرت برای اون اش دهن سوزی نباشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داخل زندگیش ویرانه خودش خبر داره اما بیرون زندگیش قشنگ خیلی ها ترجیح میدن ظاهر سازی کنن و راضین

اخه خب پس دل ادم چی ؟ 

ادم خودش گناه نداره تو زندگی هی شکنجه بشه ؟ 

من دلم اول از همه همیشه برا خودم میسوزه 

صیغش نمیکنه میره دائم میکنه چون اهل رابطه پنهانی نیست میترسه حرف پشتش در بیارن چون حساس هست موقعیتش ...

زندگی و آرامش روحی و روانی خودت  از بین می‌ره همش تو جنگ و دعوا و جر بحث 

آرامش و روح روان بچت هم از بین می‌ره 

همش تو جنگ و دعوا کتک و کتک کاری پدر مادرش قرار بزرگ شده 🤦🤦🤦🤦

خب پس ولش کن تا بره زن رو بگیره وقتی وفاداریش برات مهم نیست اما بزار بعدش رو بهت بگم : زن میشینه زی ...

غلط کرده منم طلاق نمیگیرم تا به هم نرسن ۸۰۰ سکه مهریه ام هست پسرم رو ازش میگیرم بره پسر این زن رو بزرگ کنه

من به سرنوشت و آینده پسرم نگا میکنم که در چه صورت براش‌ بهتره با پدر و خانواده داشتن یا بدون پدر و خ ...

العان پسرم یه بابای درس خونده با مقام و شغل عالی داره با یه مادر شاغل و موقعیت خوب طلاق بگیرم یا من رو داره یا اون میمونم حداقل به خاطر بچم

اخه خب پس دل ادم چی ؟ ادم خودش گناه نداره تو زندگی هی شکنجه بشه ؟ من دلم اول از همه همیشه برا خودم م ...

مشکل من این زنه هست که شوهرش داره میمیره اکه شوهره بمیره میرم پدرشو درمیارم باید از این شهر بذاره بره

غلط کرده منم طلاق نمیگیرم تا به هم نرسن ۸۰۰ سکه مهریه ام هست پسرم رو ازش میگیرم بره پسر این زن رو بز ...

بهم رسیدن یا نرسیدن که ب تو مربوط نمیشه و تو نمیتونی مانعشون بشی  می‌ره میگیرتش میشه زن اول تو هم میشه سربار زندگیش

مهریه ۸۰۰ تام باشه دادگاه بیشتر ۱۲۰ نمی‌ده 

پسرت هم میده بهت بدون دردسر با خانم زندگی کنه 

می‌ره قشنگ ۲ تا بچه از زن درست می‌کنه چون دوستش داره و با تمام وجود بعد ۲ یا ۳ تا اذدواج زنه بهش وفاداره

فقط خوب پول بکش ازش و طلا و پول پس انداز کن و خرج بتراشد براش 

واقعا دلم نمی‌خواست جای تو باشم 

خدا بهت رحم کنه

خدا بهت صبر بده 

مشکل من این زنه هست که شوهرش داره میمیره اکه شوهره بمیره میرم پدرشو درمیارم باید از این شهر بذاره بر ...

این شوهر پیگیری که داری و عشق شوهرت به خانم 

اگر این خانم بره یک قاره دیگه هم پیداش میکنه

بهم رسیدن یا نرسیدن که ب تو مربوط نمیشه و تو نمیتونی مانعشون بشی می‌ره میگیرتش میشه زن اول تو هم می ...

چقدر انرژی منفی میدی منم موندم سفت سر جام که ای اتفاقا نیفته