2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

العان پسرم یه بابای درس خونده با مقام و شغل عالی داره با یه مادر شاغل و موقعیت خوب طلاق بگیرم یا من ...

بچت در آینده میشه یک بچه پولداری تک فرزند که آرامش روحی و روانی نداره  تو خونه و همش باید تماشاچی دعواهای بی حد و حصر مامان و بابام باشه 

خواهر و برادری هم نداره که باهاش درد و دل کنه 

بچت در آینده میشه یک بچه پولداری تک فرزند که آرامش روحی و روانی نداره تو خونه و همش باید تماشاچی دع ...

بهتره تا بیفته زیر دست زن بابا یا ناپدری حداقل پدر و مادر خودش بزرگش میکنن

آره دعا کن شوهر زنه شفا بگیره

انشالله خوب شه... ولی اگه روزی هم چیزی شد ک فکرشو میکردی شما بشین سر زندگیت اونایی ک طلاق گرفتن نه همه ولی اکثرشون اوضاع رو به راهی ندارن.. یا از بچه هاشون دورن یا سربار خانواده یا بی پول یا تنها خلاصه که موندن ی مشکله طلاق مشکلاتش بیشتره قطعا.. برا همسرت هم شاید مثه اینکه میگن آوای دهل از دور خوش است بشه.. چه معلوم با اون باشه و بمونه شایدد بعدها حتی فهمید شما سرتری و چسبید به خودت

میرم تهدیدش میکنم پدرش رو درمیارم بزار شوهره بمیره آزاد بشه

تهدید کنی بدتر میشه بیشتر میفته سر لج بدتر می‌کنه باهات 

پدرش رو چطوری میخوای دربیاری ؟؟ 

اینارو بزاره کف دست شوهرت بدتر میشه با خودت 

فعلا وایسا و ب زنه و شوهرت اخطار بده 

مادر شوهرتم با مدرک در جریان بزار

آره دعا کن شوهر زنه شفا بگیره

انشالله خوب شه... ولی اگه روزی هم چیزی شد ک فکرشو میکردی شما بشین سر زندگیت اونایی ک طلاق گرفتن نه همه ولی اکثرشون اوضاع رو به راهی ندارن.. یا از بچه هاشون دورن یا سربار خانواده یا بی پول یا تنها خلاصه که موندن ی مشکله طلاق مشکلاتش بیشتره قطعا.. برا همسرت هم شاید مثه اینکه میگن آوای دهل از دور خوش است بشه.. چه معلوم با اون باشه و بمونه شایدد بعدها حتی فهمید شما سرتری و چسبید به خودت

آره این پدر سهم بچه منه نه سهم پسر اون

نه برای فرزند نه برای شوهر برای خودتون زندگی کنید 

اگه کاری می کنید تمیزکاری خونه بچه داری آشپزی برای رضای خدا باشه واسه دل خودتون 

تا اگه یه روز هر اتفاقی افتاد نشکنید 

اصلا به دید جاودانگی به زندگی نگاه نکنید ماها مسافریم 

اینجا یه کاروانسرا ی بین راهه آدم ها میان میرن دلتون رو بدید دست خدا 

گوهری دارم و صاحب نظری می جویم

بهتره تا بیفته زیر دست زن بابا یا ناپدری حداقل پدر و مادر خودش بزرگش میکنن

طلاق بگیری میدش به خودت 

اینجوری زندگی کن بدون اعصاب و روان و با جنگ اعصاب و کتک کتک کاری چه فایده داره؟!

هر روز دعا می‌کنه ای کاش ب دنیا نمیومدم 

انشالله خوب شه... ولی اگه روزی هم چیزی شد ک فکرشو میکردی شما بشین سر زندگیت اونایی ک طلاق گرفتن نه ه ...

آره عقیدم مثل شما هست چرا بایدبچم رو آواره کنم و این مرد با این جایگاه و موقعیت و ای خونه زندگی یو بزارم  واسه یک نفر بدون هیچ مزاحمتی بچش رو بیاره زیر سایه شوهر من بزرگ کنه می مونم و خوشیشون رو زهر میکنم براشون 

طلاق بگیری میدش به خودت اینجوری زندگی کن بدون اعصاب و روان و با جنگ اعصاب و کتک کتک کاری چه فایده دا ...

نکنه اون زنه هستی هی میگی طلاق بگیر که خودت بیای با خیال راحت سر خونه و زندگیم بدون مزاحمت 🤣🤣🤣🤣