2777
2789
عنوان

دخترهاتون بعد از برگشتن از مدرسه مانتو شلوارشونو در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5783 بازدید | 202 پست

توی اون سن دخترا معمولا چون وارد بلوغ میشن هم زیربغل هم قسمت بیکینیشون بو میده 

من خودم به شخصه هر دو روز یکبار شلوارام رو میشورم چون یه خانم هر چقدرم تمیز باشه دیگه واقعیته که یه مقدار خشتک بو میگیره 

شما مطمئنی دخترت بوی بد نمیده ؟ شاید خودت متوجه نمیشی لباساش رو دربیار وگرنه تو مدرسه بو دادن جلوه خوبی نداره 

گلم ناراحت نشی از من ولی حتما حتما برای آینده خود دختر گلت که شده روانپزشک ببر تاکید می کنم روانپزشک ...

چرا ؟البته خودمم نگرانم ....امسال یک لباس خونگی به میل خودش خریدم بعضی وقتها می بینم مانتوشو در اورده اونو پوشیده اگه اون لباس نبود فکر نکنم مانتوشو در می اورد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز کلی دعوا کردم سیمکارتم ندارم تعلیق شم موندم چه خاکی بریزم

مث من ی هفته ب تاپیکا نگاه می‌کنی و حرص میخوری😑😂من ی جاهای انقد حرصم می‌گرفت یادم می‌رفت تعلیقم کلی تایپ میکردم میرفتم سند کنم میزد کابری شما تعلیقه😑😑ی جند تا سیم کارت باید بگیرم لازمم میشه با این نی نی یار 

منم بچگیم این مشکلو داشتم موهای منم کوتاه کردن الان فکرشو میکنم ار خودم لجم میگیرع

من واقعا نمی‌دونم چرا از شدت شلختگی نمردم دوران کودکی 🤣🤣🤣اصلا اگه اوضاع رو کامل شرح بدم از سایت میندازنم بیرون

این بین برای من یه صلواتی یه دعایی میکنی ؟ قلبتون پاکه منم دعا کنید لطفااا

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

توی اون سن دخترا معمولا چون وارد بلوغ میشن هم زیربغل هم قسمت بیکینیشون بو میده من خودم به شخصه هر دو ...

حموم میره 

چرا کسی متوجه موضوع سخنم نیستین وقتی از مدرسه میاد دیگه لباسشو عوض نمیکنه 

حمام که میره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
مث من ی هفته ب تاپیکا نگاه می‌کنی و حرص میخوری😑😂من ی جاهای انقد حرصم می‌گرفت یادم می‌رفت تعلیقم کل ...

منم چند وقت پیشا این مشکلو داشتم نمیتونستم تایپ کنم

به نظرم دو جین سیمکارت بگیریم😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
چرا ؟البته خودمم نگرانم ....امسال یک لباس خونگی به میل خودش خریدم بعضی وقتها می بینم مانتوشو در اورد ...

خب خوبه ک پس ببرش بازار جند تا لباسی ک خودش دوس داره بگیر واسش این عادتشو ترک می‌کنه.اینکه تا الان اون بجه لباس فرمشو هروز تنش می‌کنه واسه بی‌خیالی و ریلکسیه شماس وگرنه خیلی راحت میشه این مشکلو پیگیری کردو حلش کرد.ماشالله شما اصلا عین خیالت نیست ک این ی مشکله ی اختلاله ک باید درمان بشه

حموم میره چرا کسی متوجه موضوع سخنم نیستین وقتی از مدرسه میاد دیگه لباسشو عوض نمیکنه حمام که میره

نه عزیز من ندیدم کسی اینطوری باشه

اگه میتونی دو تا لباس فرم بگیر براش بهش بگو یکی مال خونست یکی مال مدرسه😂🤍

حموم میره چرا کسی متوجه موضوع سخنم نیستین وقتی از مدرسه میاد دیگه لباسشو عوض نمیکنه حمام که میره

چه ربطی داره حموم میره ولی لباسش رو که نمیشوره هر بار 

خب اون شلوار و مانتو تو تن بو میگیره بعد یک روز پوشیدن مداوم