2777
2789
عنوان

دخترهاتون بعد از برگشتن از مدرسه مانتو شلوارشونو در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 7228 بازدید | 202 پست
من هفته ایی دوبار لباسای مدرسشو میشورم جوراباشو هرروز کیف و کفشش هفته ایی یبار

من هرروز بلوز وشلوار وجورابش میشورم. چهارشنبه ها کیفش میشورم. معلمشون گفتن فصل شپشه مراقب باشید. کلاه وکاپشن چهارشنبه ها میشورم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره کلی میگم مثلن سالی یکدونه لباس مورد علاقه شو می پوشه تا اون لباس یا کوجیک بشع یا خراب بشه حتی اگ ...

گلم ناراحت نشی از من 

ولی حتما حتما برای آینده خود دختر گلت که شده روانپزشک ببر 

تاکید می کنم روانپزشک نه مشاور یا روانشناس

اینجا دیدگاهت به دنیارو میپاچه😂

واقعا حق میدم بهش میگن دارک وب ایرانی😂😂 با اینکه سایت باحالیه خداوکیلی😂😂

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
من تعلیق بودم تازه رفع شد هی ی سری تاپیکارو میخوندم حرص میخوردم از دست استاترشون حرصااااا..مخصوصا او ...

من امروز کلی دعوا کردم سیمکارتم ندارم تعلیق شم موندم چه خاکی بریزم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من هرروز بلوز وشلوار وجورابش میشورم. چهارشنبه ها کیفش میشورم. معلمشون گفتن فصل شپشه مراقب باشید. کلا ...

کارخوبی میکنی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
لباسش خیلی راخت نیست ها لباس راحترم داره ولی در نمیاره

خیلی عجیبه باهاش صحبت کن

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن