2777
2789
عنوان

دخترهاتون بعد از برگشتن از مدرسه مانتو شلوارشونو در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 7228 بازدید | 202 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی شما تا الان بهش نگفتی چیزی که بیرون میپوشی کثیفه برای توی خونه؟

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خب خوبه ک پس ببرش بازار جند تا لباسی ک خودش دوس داره بگیر واسش این عادتشو ترک می‌کنه.اینکه تا الان ا ...

همه لباسهاش به انتخاب خودشه ولی مثلن از ۵ تا لباس گیر میده به یکی 

الان هم گیر داده به کاپشن خواهرش هر جوری شدع صبح قایمکی برش میداره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چرا ؟البته خودمم نگرانم ....امسال یک لباس خونگی به میل خودش خریدم بعضی وقتها می بینم مانتوشو در اورد ...

عزیزم همسرت کاری نداره به اینکه چرا عوض نمیکنه لباسشو !
به نظرم به فکر باشید و این وضعیت واقعا ترسناک و آینده بچتون و به خطر میندازه 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

یعنی شما تا الان بهش نگفتی چیزی که بیرون میپوشی کثیفه برای توی خونه؟

گفتم صد بار ولی گوش نمیده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چرا ؟البته خودمم نگرانم ....امسال یک لباس خونگی به میل خودش خریدم بعضی وقتها می بینم مانتوشو در اورد ...

خب این طبیعی نیست  و واقعا یک اختلال هست اگر درمان نشه در بزرگسالی به مسایل مهم تر زندگیش هم تسری پیدا می کنه و زندگیش رو تحت شعاع قرار میده

اگر تشخیص بیش فعالی بدن که خب بچه با وجود هوش بالا چون عدم تمرکز داره تو‌ درس و کار موفق نمیشه 

اگر تشخیص وسواس فکری بدن که خب این کم کم به بقیه مسایل زندگیش وارد میشه 

اگر تشخیص اوتیسم هم بدن که باید درمان های لازم انجام بشه 

در کل نمی خوام نگرانت کنم اما ی ویزیت روانپزشک اطفال یا حتی بزرگسال برو

به امید خدا که اصلا چیز مهمی نیست و شاید با چند جلسه مشاوره و صحبت حل بشه 

بازم حلال کن اگر ناراحتت کردم 

گفتم صد بار ولی گوش نمیده

جدی نگفتی و مجبورش نکردی الان عادتش شده 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عزیزم همسرت کاری نداره به اینکه چرا عوض نمیکنه لباسشو !به نظرم به فکر باشید و این وضعیت واقعا ترسناک ...

اولش جدی نمیگرفتم ولی چند وقتیه خودم ناراحتم که چرا لباسشو عوض نمیکنه 

نه پدرش توجهی نداره

منم چند وقت پیشا این مشکلو داشتم نمیتونستم تایپ کنمبه نظرم دو جین سیمکارت بگیریم😂😂

اره واقعا من زیاد تعلیق میشم جند تا کاربریم پارسال تعلیق شده هنوز تعلیقه پسوردشونم یادم رفته دیگه پارسال ک آخرین بار کاربریم رفت هوا خسته شدم دیگه تا امسال نیومدم سایت😂کلا برنامه داشتم شنبه برم جندتا سیم کارت بگیرم😑دوتا مامانمم داره استفاده نمیکنه بگیرم لازمم میشه اینجا من هر دوسه روز تعلیقم🤦🏼‍♀️نمیتونم سکوت کنم