2777
2789
عنوان

دخترهاتون بعد از برگشتن از مدرسه مانتو شلوارشونو در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 7076 بازدید | 202 پست
چجوری میگی لباسش تمیزه؟؟رو نیمکت میشینه زنگ تفریح تو حیاط میره تو مدرسه دسشویی میره ممکنه اب بپاشه ب ...

واقعا😐منم ی بیرون میرم میام دستمو‌میشورم ی جور کف سیاه میده شاخ درمیارم😑😑جه برسه ب لباس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از کلاس اول همین بوده یا امسال این طور شده؟ شما از اول باهاش برخورد جدی داشتی که از مدرسه میای بااا ...

فکر کنم کلاس اول نبود اینطور 

میدونی از کلاس چهارم اینطوری شد یک مانتو خریدیم عاشقش شد اونو در اصلن در نمی اورد به زور می شستمش الان فکر کنم عادت کرده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اولش جدی نمیگرفتم ولی چند وقتیه خودم ناراحتم که چرا لباسشو عوض نمیکنه نه پدرش توجهی نداره

آره عزیزم بهتره یکمی جدی تر درمورد این مسئله فکر کنید و حتما به همسرت هم بگو
قبلش هم به نظرم از خودش بپرس بگو چرا دنمیاری لباستو و کثیفه و اینا و یکم روش کار کن اگ درست شد که هیچ اگر نه حتما به یه روانپزشک مراجعه کنید
امیدوارم همسرت توی اینجور مسادل گارد نگیره و همراهیت کنه 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

دوستان ممنونم قفل میکنم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
آره عزیزم بهتره یکمی جدی تر درمورد این مسئله فکر کنید و حتما به همسرت هم بگو قبلش هم به نظرم از خودش ...

ممنونم

یه کاری کن تو فرم مدرسه اش اذیت شه 

مثلا رسید شوخی شوخی اب بپاش بهش 

یا مثلا دستتون چیزی باشه اتفاقی بریز بهش 

یه چیزی ک باعث بشه دربیاره 

یا مثلا بگو بیاد انار دون کنه یه کاری ک مثلا بگی وای چون لباست خراب نشه دربیار