2777
2789
عنوان

دانشگاه ادامه بدم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 117 پست
مثلا چه رشته ای آینده داره نام ببرغیر از سه رشته خاص تجربی که رتبه عالی میخواد تازه همونم پزشکیش بال ...

روانشناسی

حقوق

کامپوتر 

حسابداری 

مترجمی زبان انگلیسی

مدریت ها ( بازرگانی،  مالی)

مهندسی عمران و.......

تو همه این رشته ها اگه آدم تلاش و سواد کافی داشته باشه میتونه به جایی برسه

قطعا برای کسی که تو خونه بخوابه و لم بده و منتظر باشه کار خودش بیاد در خونه رو بزنه فایده نداره

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

روانشناسیحقوقکامپوتر حسابداری مترجمی زبان انگلیسیمدریت ها ( بازرگانی، مالی)مهندسی عمران و.......تو ...

غیر از حقوق که آزمون وکالتش ‌خودش یه کنکور پزشکیه بقیه رشته ها بالای ۵۰ درصدشون بیکارن بقیه اشونم نهایت حقوقشون ۲۰ میلیونه

به نظر شما برا یه پسر که باید یه خانواده رو تامین کنه انتخاب منطقیه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درصدش رو نمیدونمولی هر شغلی هم که رفته باشن مدرک توش دخیل بوده. مگر اینکه کار آزاد رفته باشن مثل فرو ...

خب چرا الان به دانشگاه پیام نور توهین میکنی؟! اتفاقا معتبر هست امتحاناتش سراسری و باید خط به خط کتاب رو بخونیم با اجازه شما تا همین چند سال پیش حتی نمره منفی هم داشت یعنی مثل کنکور بود خیلی متاسفم برای شما که راحت به دانشگاه پیام نور توهین میکنید

غیر از حقوق که آزمون وکالتش ‌خودش یه کنکور پزشکیه بقیه رشته ها بالای ۵۰ درصدشون بیکارن بقیه اشونم نه ...

دوست عزیز یک روانشناس بالینی بابت هر چهل و پنج دقیقه مشاوره، یک تومن پول میگیره، حالا درآمدش رو خودتون در ماه حساب کنید. این یکی از مثال ها بود.

اون ۵۰ درصد هم قطعا عرضه‌ یا تخصص کافی تو کار نداشتن

خود من برای ازدواج یکی از ملاک های مهمم تحصیلات فرده.

قطعا شانس پیدا کردن یک کار خوب برای یک شخص تحصیل‌کرده خیلی راحت تر از یک شخص تحصیل‌نکرده هستش.  از نظر من تحصیلات با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست‌. اون عزت و احترامی که آدم تحصیل‌کرده داره خیلی متفاوته. این نظر منه‌. نظر شما هم برای شما محترمه.  موفق باشید

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

خب چرا الان به دانشگاه پیام نور توهین میکنی؟! اتفاقا معتبر هست امتحاناتش سراسری و باید خط به خط کتاب ...

توهین نکردم مثال زدم. بله قبول دارم که آزمون های سختی دارن و اتفاقا افراد باسواد زیادی دیدم که دوره کارشناسی رو تو پیام‌نور گذروندن.  ولی از لحاظ رنکینگ و اعتبار مدرک نسبت به دانشگاه دولتی و آزاد پایین تره. 

از دولتی که اعتبار مدرکش پایین تره ولی از آزاد بالاتره چون کیلویی نمره میدن

نه اتفاقا آزاد رنکینگش بعد دانشگاه دولتیه! یعنی دومین دانشگاه معتبر کشور!

من خودم روانشناسی بهشتی میخونم و پدرمم جز هیئت علمی دانشگاه علوم و تحقیقات هستش، درباره همه داشگاه ها به اندازه کافی اطلاعات داریم، تو گوگل هم میتونید سرچ کنید کار سختی نیست

دانشگاه آزاد همش کیلویی نمره میدن

دانشگاه آزاد درس نخونید برای همینم نمیدونید که استادان دانشگاه آزاد کیلویی نمره نمیدن و راحت حذف میکنن که دانشجو مجبور بشه مجددا پول بده واحد برداره.

دانشگاه پیام نور پایین ترین مدرک کشور رو داره و حتی مدرکش هم زیاد معتبر نیست.

موفق باشید

نه اتفاقا آزاد رنکینگش بعد دانشگاه دولتیه! یعنی دومین دانشگاه معتبر کشور!من خودم روانشناسی بهشتی میخ ...

ببین من نمیدونم چرا متوجه نمیشی یا مقاومت میکنی اولا رنکینگ بر حسب سطح علمی اساتید هست که منم قبول دارم یه ذره اساتید دانشگاه آزاد سطح علمی بالاتری دارن ولی وقتی اساتید دانشگاه آزاد هر چقدر خوب و سطح بالا هستن  اما  امتحانات دست خودشون باشه  و یه چند تا سوال مثلا 50 تا سوال مهم به دانشجوها میدن 20 تاش تو امتحان میاره تازه دستش بازه تو نمره دادن مثلا می تونه چند نمره به دانشجوها کمک کنه درعوض دانشگاه پیام نور تمام امتحاناتش سراسری هست  وشما مجبوری خط به خط کتاب رو بخونی استاد هم نمیتونه کمکت کنه چون دست خودش نیست. بنابراین دانشجو پیام نور برای پاس کردن درس هاش مجبور با دقت بالا کتاب رو مطالعه کنه ودر نتیجه بار علمیش زیادتر میشه .

دانشگاه آزاد درس نخونید برای همینم نمیدونید که استادان دانشگاه آزاد کیلویی نمره نمیدن و راحت حذف میک ...

الانیه سوال از شما دارم توی دبیرستان سوابق تحصیلی چرا صرفا از بین امتحانات سراسری درنظر میگیرن ولی امتحانات داخلی که دست معلم ها  هست درسوابق تحصیلی تاثیری ندارن ؟ دقیقا دانشگاه پیام نور و آزاد هم این شکلی هستن . کیفیت امتحانات پیام نور بسیار بالاست چون سراسری و دست استاد نیست ولی دانشگاه آزاد برعکس استاد امتحان میگیره و تو دادن نمره میتونه ملاحظه دانشجو کنه 

ببین من نمیدونم چرا متوجه نمیشی یا مقاومت میکنی اولا رنکینگ بر حسب سطح علمی اساتید هست که منم قبول د ...

این شمایید که دارید در مقابل فهمیدن مقاوت میکنید 

خانم نسبتا گرامی اگر سواد کافی داشته باشید و معنی رنکینگ رو بدونید می‌فهمید که بر اساس توانایی های علمی دانشجو و استاد ها ارزیابی میشه نه سطح امتحانات!😂 حالا چون خودت پیام نور میخونی قرار نیست در مقابل حقیقت مقاوت کنید که. ۲ +2 میشه ۴! شما هرچقدرم زور بزنی نمیشه ۵!

الانیه سوال از شما دارم توی دبیرستان سوابق تحصیلی چرا صرفا از بین امتحانات سراسری درنظر میگیرن ولی ا ...

اول اینکه خود این سوابقی که درنظر میگیرن بی عدالتی هستش و اصلا مصوبه درست و قابل تقدیری نیست که شما به عنوان نمونه ازش مثال میزنی. این مصوبه و از اول تا انتها غلطه.

اما به طور کلی رنکینگ دانشگاه پیام‌نور از همه پایین تره، خیلی از کشور ها حتی مدرکش رو قبول ندارن. خود اساتید دانشگاه ما میگن مدرکش زیاد معتبر نیست! حالا من کاری ندارم امتحانات دولتی سخت‌تر هستش یا آزاد یا پیام نور

شما نیازی نیست منو قانع کنید چون من دانشگاهارو‌ رتبه بندی نکردم!😂 سرچ کنید تو اینترنت خودتون به جوابتون می‌رسید منم دیگه ریپلای نکیند چون به اندازه کافی توضیح دادم. مانا باشید

این شمایید که دارید در مقابل فهمیدن مقاوت میکنید خانم نسبتا گرامی اگر سواد کافی داشته باشید و معنی ر ...

خر نفهم اولا بی سواد خودت و هفت جد آبادته که خبر نداری بیشتر فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور توی ارشد مثل آب خوردن دانشگاه دولتی معتبر قبول میشن این نشان دهنده این هست که فارغ التحصیلان پیام نور بار علمی بالاتری دارن ولی در عوض دانشجویان بی سواد آزاد که عادت دارن فقط  جزوه 20 صفحه ای استاد رو بخونن و تازه یه بهونه ای چیزی میارن که  استاد یه کمکی بهشون کنه قبول شن . رنکینگ با اجازه شما برحسب سواد اساتید و امکانات بالای دانشگاه آزاد نسبت به پیام نور حساب کردن یه جوری مگی سواد علمی دانشجویان آزاد از پیام نور بالاتره که انگار یکی ندونه بین دانشجویان پیام نور و آزاد یک مسابقه علمی  برگزار کردن که  الان فهمیدن دانشجویان آزاد سواد علمی بالاتری نسبت به پیام نوری ها دارن ! میشه بگید این ارزشیابی و سنجش میزان سواد علمی دانشجویان روی چه حسابی و معیاری بدست اوردن ؟! آزمون علمی برگزار کردن آیا ؟!  از هر کی سوال کنی میدونه دانشگاه پیام نور چقدر سخته نمره گرفتن و پاس کردن درس. خب عاقل وقتی امتحانات یک دانشگاه سخت و مشقت بار باشه در نتیجه دانشجو باید بیشتر و با کیفیت بالاتری درس بخونه تا نمره خوبی بگیره مثلا دانشجویی که توی آزاد 19 میگیره بخدا اگه بیاد پیام نور 14 هم نمی گیره.