2777
2789
عنوان

هیچ وقت نتونستم با مادرم راه بیام

354 بازدید | 14 پست

هیچ وقت باهاش خوب نبودم و نبود

اگرم بود خیلی کم بود 

وقتی دور و اطرافم نگاه میکنم از آدمای که با مادراشون رفیقن و خوب خیلی افسوس میخورم😢😢

من همیشه حسرت اینودارم چرا اینقدر عذاب وجدان میدادن ادم

احساس گناه میدن همیشه 

احساس مسئولیت بی جا 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با بقیه خواهر برادرات چطوره؟ اون بالای سایت سرچ کن دختران آسیب دیده از مادر تاپیک جامع، بخونش

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

اخلاقش گنده نمی تونم اخلاقش رو تحمل کنم 😔

ببین به خاطر خودت و آینده خودتم که شده رعایت مادرت رو بکن بهش احترام بذار و سعی کن شرایطی پیش نیاد که باعث دعواتون بشه

به خاطر خودت و موفقیتت هم که شده دل مادرتو به دست بیار

چون چیزی که من دیدم کسانیکه مادرشون ازشون راضی بوده معمولا   تو زندگی شانس های خوبی میارن و بالعکس

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

مامان منم همینطوری بود همیشه باهام بدرفتاری میکرد چندساله ازدواج کردم ازش دورم ماهی یه بار میرم سرمیزنم خیلی باهام مهربون شده ازاون موقع تا حالا هیچ وقت باهم دعوامون نشده..نزدیک بودن زیادو طولانی یه دلیلشه ..خونه پدری از یه جایی به بعد تحملش خیلی سخته

چطوری آخهخسته شدم بعضی وقتا دلم میخواد بمیرم از دستش راحت شم

نهایتش اینه که سکوت کن باهاش کل کل نکن

چیزی میگه جوابشو نده حتی اگر ناحق میگه

گاهی میری بیرون براش یه چیز کوچیک بخر بفهمه به فکرشی دوستش داری

از اظهار محبتای کوچیک شروع کن

اگر بهت محبتی می کنه یا بهت چیزی میده هرچقدر کوچیک از فرصت استفاده کن دستشو ببوس

اینجوری دل اونم نرم میشه بیشتر رعایتت رو می کنه

ولی حرفمو جدی بگیر رضایت پدر و مادر توی سرنوشت آدم بسیار بسیار موثره

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️