2777
2789
عنوان

دانشگاه ادامه بدم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 116 پست
اول اینکه خود این سوابقی که درنظر میگیرن بی عدالتی هستش و اصلا مصوبه درست و قابل تقدیری نیست که شما ...

بله نباید هم سوابق تحصیلی رو قبول کنید چون قراره بار علمی شما را صحیح محک و تست کنه برای همین چون بار علمی شما کم هست از سوابق تحصیلی بیزار هستید شما  دانشجویان آزاد عادت دارین نمره مفت و مجانی و بدون زحمت از استاد بگیرین ... برای همین از امتحانات سراسری و سطح بالا فراری هستید . یه ذره معلومات و اطلاعاتت رو قوی کن اتفافا خیلی از کشورها مدرک پیام نور رو معتبر و قابل قبول می دونن یه سرچ کنی متوجه میشی . بازم تاکید میکنم دانشگاه آزاد چون فضای آموزشیش و هیئت علمیش بالاتره نسبت به پیام نور همه فکر میکنن خروجی آزاد از خروجی پیام نور خیلی بالاتره در حالی که اتفاقا برعکس دانشجویان پیام نور سطح علمی بالاتری دارن چون نمره مفت و مجانی نمیتونن بگیرن و با زحمت خودشون نمره میگیرن ...

نه اتفاقا آزاد رنکینگش بعد دانشگاه دولتیه! یعنی دومین دانشگاه معتبر کشور!من خودم روانشناسی بهشتی میخ ...

پدر شما با توجه به فضای آموزشی و امکانات و اساتید بررسی کردن که منم قبول دارم فضای آموزشی آزاد بالاتره اونم بخاطر شهریه های هنگفتی که میگیرن هست ولی بار علمی دانشجویان آزاد خیلی افتضاحه میگی ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دانشگاه آزاد درس نخونید برای همینم نمیدونید که استادان دانشگاه آزاد کیلویی نمره نمیدن و راحت حذف میک ...

شما هم اتفاقا دانشگاه پیام نور درس نخوندید که سختی درس پاس کردن ها و نمره گرفتن ها رو تجربه کنید وگرنه هیچ وقت این مزخرفات رو نمی گفتی . ثانیا اعتبار مدرک پیام نور توی همه ارگان های دولتی و خصوصی معتبر هست و اتفاقا خیلی جا ها ترجیح میدن از آزادی ها نیرو نگیرن. خواهشا انصاف داشته باشید . هر وقت آزمونی بین پیام نوری ها و آزادی ها برگزار کردن و نمرات قبولی دانشگاه آزاد بالاتر بود اونوقت بگو سطح علمی دانشجویان پیام نور پایین تر از آزاده ...

این شمایید که دارید در مقابل فهمیدن مقاوت میکنید خانم نسبتا گرامی اگر سواد کافی داشته باشید و معنی ر ...

میشه برام بگید چطور به این نتیجه رسیدن که سواد علمی دانشجویان آزاد از سواد علمی دانشجویان پیام نور بالاتره؟ آیا آزمون علمی برگزار کردن بین دو دانشگاه ارزیابی علمی انجام دادن یا چی... من نمیدونم چرا بعضی آدما عادت دارن  فقط حرف مفت بزنن .لامصب یه ذره پیش خودت فکر نکردی چیزی که داری میگی اصلا ارزیابی و سنجش انجام شده که میای خیلی راحت میگی سطح دانشجویان آزاد بالاتره ! ما پیام نوری ها حاضریم با شما دانشجویان آزاد رقابت علمی بدیم ... 

فعلا بخون و برو دنبال کار ، برو دوره نسخه خواتی بگذرون تو سربازی بذارنت داروخانه ، سربازی بری عمرت به فنا میره جوونی کار کن تو خیلی چیزا میتونی انجام بدی به خاطر جنسیتت 

این شمایید که دارید در مقابل فهمیدن مقاوت میکنید خانم نسبتا گرامی اگر سواد کافی داشته باشید و معنی ر ...

خب این توانایی علمی دانشجویان بر چه معیاری محک و ارزیابی شده چرا فقط حرف میزنی! یه جا نشونم بده ارزیابی علمی بین دانشجویان صورت گرفته که نتیجه اون این بوده که دانشجویان آزاد نتایج بهتری کسب کرده اند ... ثابت کن لامصب فقط حرف مفت ومزخرف تحویل نده . بعدشم وقتی سطح امتحانات یه دانشگاه بالاتره نشون میده دانشجویان برای قبولی و کسب نمرات بهتر تلاش بیشتری بخرج بدن . 

خر نفهم اولا بی سواد خودت و هفت جد آبادته که خبر نداری بیشتر فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور توی ارش ...

خر نفهم ننه باباته بی تربیت داغون بیسواد! برو بشین تو تشت یخ تا کون.ت سوزشش بخوابه چرا آتیش میگیری کثافت دهاتی بی سواد! معلومه داری کدوم طویله ای تحصیل میکنی امثال شما حیوون هارو که جای خوب راه نمیدن احمق ننه اشتراکی! تقصیر منه از اول جواب تو ابله بز مچه رو دادم که بیای ایجوری برای من پارس بکنی ریدم تو اون دانشگاهی که تک بی پدر و مادر رو ره دادن!

مثل وحشی ها ۶ تا ریپلای زدی بقیع کس‌شراتو که دیگه نمیخونم تا همینجا هم زیادی افتخار دادم تو داغون رو آدم حساب کردم شلنگی ناقص عقل! دیگه ریپ نزن که حتی زحمت نمیدم بخونم مستقیم حذف اعلان میکنم .‌ تو اگه عقل تو اون مغزت بود که الان وضعت این نبود که بدبخت گو.ه مغز! گمشو رید.م تو دهنت 

بقیه پیامتم نمیخونم بیشتر پاره شو بی‌سواد پبام نوری! دهاتی چاله میدون

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

خر نفهم اولا بی سواد خودت و هفت جد آبادته که خبر نداری بیشتر فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور توی ارش ...

@niniyar_5    

تذکر بدید جمع کنید هرچی داغونه ریختن اینجا

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

خر نفهم ننه باباته بی تربیت داغون بیسواد! برو بشین تو تشت یخ تا کون.ت سوزشش بخوابه چرا آتیش میگیری ک ...

نباید م بخونی چون جوابی نداری بی سواد آزادی . چون بز دل و ترسو هستی بحث علمی کنی با فحش و فحش کاری بیشتر از این از شما آزادی ها انتظار ندارم . ولی هرچی باشم افتخار میکنم دانشگاهی درس خوندم که سطح علمی دانشجوهاش خیلی بالاتره نه مثل شما که مفت نمره میگیرید بعدشم چرت میگید ... دهاتی خودت و هفت جد آبادته معلومه ولد زنا هستی حرام زاده

خر نفهم ننه باباته بی تربیت داغون بیسواد! برو بشین تو تشت یخ تا کون.ت سوزشش بخوابه چرا آتیش میگیری ک ...

مشخصه اونجای کی سوخته که چون کم اوردی و سند ومدرک معتبر برای ادعات نداری داری طفره میره . خوب شما که باسوادی بیا ثابت کن مدرک معتبر بیار که بیشتر حالیتونه . یا فقط یاد گرفتید زر مفت بزنید چون چیزی برای دفاع کردن ندارید