2777
2789

دیدی اون خانومه هم تو تاپیکت گفت که همسرت دلیل ناراحتیش فقط این بوده که قبلا به ادم نادرست اعتماد کرده بوده

و سر عشق به اون نیست

خوشحالم برات

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت بوده مهم نیس اصلا سرچی ناراحت بوده 

مهم اینه ک شمارو دوست داره براش ارزشمندین براتون احترام قائله !

من وقتی این حرفا رو به دوس پسرم میزنم قشنگگگگگگگ یه دعووووواااای مفصل میکنه باهام🫠

مردای ایرانی از اول بررگ شده تو خانواده های مردسالار بودن و زن ها رو قبول نداشتن یه جورایی زن ستیز هم بودن فکر میکردن زن برای کار کردنه و باید سرش داد زد ولی تو ایسنتا میبینی پسرای اروپایی دوست دختراشون حالشون بد میشه براشون خوراکی میخرن و قربون صدقه اشون میرن تو دوران pms خلاصه این فرنگ احترام گذاشتن به زن تو ایران کم کم جا میافته 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

من چه اینجا چه دنیای آدمای اطرافم همش میبینم یه دختره حالا رل سابق یا همسر سابق پیام داده خیلی کم دیدم پسرا یا مردا بعده چند وقت پیام بدن واقعا این چه کاریه حرفم میزنی میگن زن ستیز این زن ستیزی نیست خب این کارا رو بیشتر خانوما میکنن

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

ظاهرا ک عاشقته عزیزدلم مشکل چیه دقیقا ؟برات وقت نمیذاره؟شاید واقعا کاش سنگینه

نه مشکل این چیزا نیست . دوست دختر سابقش بهش پیام داده بود تاپیک قبلیم هست . الان ک فکرشو میکنم میبینم خیلی گنده کرده بودم مسئله رو تو ذهنم 

نه مشکل این چیزا نیست . دوست دختر سابقش بهش پیام داده بود تاپیک قبلیم هست . الان ک فکرشو میکنم میبین ...

بهش ی فرصت بده دوس دختر  سابقش پیام داذ شوهرت ک پیام نداد بیخیال 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

عزیزم مگه مجبوری انگلیسی سیو کنی اسمشو اینقدر غلط 

هیچ خری جز تو ...

در کل به حرفهای یه مرد توجه نکن به عملش نگاه کن نمی‌گم بدبین باش ولی خام حرف نشو معمولا اونایی که خیلی نوشابه باز می کنن از موضع ضعفن

دیدی اون خانومه هم تو تاپیکت گفت که همسرت دلیل ناراحتیش فقط این بوده که قبلا به ادم نادرست اعتماد کر ...

برای همینه میگم یه حرفی رو اینجا میزنم یه مشکلی رو مطرح میکنم چندین نفر از دیدگاه خودشون نظر میدن آدم فکرش باز میشه بخدا الان فکر میکنم چرا انقدر من این مسئله رو تو ذهنم بزرگ کرده بودم . اینا همش بخاطر حرفای آدم حسابی هایی مثل شماست . ممنونم از همتون