2777
2789
عنوان

همسر سابق شوهرم پیام داده دعوامون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 83 پست
الان چیکار کنم

چرا اینقدر هر موضوع رو کشش میدی که مادر شوهرت برگشته گفته پسرمو اذیت میکنی و لیاقت پسرمو نداری.یکم مهربون شو اعصاب مرد که داغون بشه از تو و خونه فراری میشه و به کسی دیگه یا خانوادش پناه میبره.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر زندگیتون ترکیه شد...اگه ازش جدا شدی ینی قابل تحمل نبوده اون زندگی و اون وضع.. اگه بوده چرا جدا ...

از سر لجبازی و بچه بازی جدا شدم بعدم پشیمون شدم شوهرم بد نیست منم بعد از طلاق شوهرم باهاش ارتباط گرفتم مقصر جدایی اونا من نبودم

حالم بده بخدا الان چیکار کنم

حالا دیگه شده حتما در شرایطی بودی که مجبور شدی دوباره رجوع کنی درکت میکنم الانم چیزی نشده اون دختره یه پیام داده برو از دل شوهرت در بیار بهش بگو به دختره بگه پیام نده دیگه بین ما همه چی تموم شده دختره هم فک نکنم بخواد زندگیتونو به هم بزنه چون اگه اینطور بود جدا نمیشد بعدش دیگه دعوا راه ننداز کاری نکن بگه چه غلطی کردم یه کم مناعت طبع داشته باش با پنبه سر ببر تا زندگی به روال عادی برگرده خواهرم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

از سر لجبازی و بچه بازی جدا شدم بعدم پشیمون شدم شوهرم بد نیست منم بعد از طلاق شوهرم باهاش ارتباط گرف ...

خب عشقم... بازم که داری بچه بازی در میاری

تو یک بار شکست و طلاق و از هم پاشیدن زندگی رو تجربع کردی

یکم سنجیده تر رفتار کن

لازم نیس برا هر موضوعی سریع واکنش نشون بدی

یکم فکر کن ؛ بالا پایین کن موضوع و رفتارت رو

ببین اگه فلان کارو کنی عواقبش چیا میتونه باشه

شوهرت یکبار جدا شده ازت ؛ سختی و قبح طلاق براش شکسته

تذار با هر اختلاف و ناراحتی فکر طلاق خیلس راحت بیاد تو ذهنش

چرا شمارشو عوض نکرد حدااقل

چی بگم والا حالام اتفاق خیلی بدی نیفتاده از چیزی نترس زیاد گیر الکی نده اینا همه رو به آرومی بشینید با هم حرف بزنید خواسته هاتونو آروم به هم بگین نه با جنگو دعوا انشالا که همه چی درست بشه 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید