2777
2789
عنوان

همسر سابق شوهرم پیام داده دعوامون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 83 پست

گفتم من چمیدونم من‌اصلا ندیدم خودت نشون دادی دوباره دعوامون شد رفت خونه باباش صدبار زنگ زدم جواب نداد تهش گفت عصبانی بودم دلم نمیخواست باهات حرف بزنم یه موضوع بچگونه رو هی کش میدی امروز ظهر خونه باباش دعوت بودیم مامانش منوکشیده کنار که تو لیاقت پسرمنو نداری اذیتش میکنی در سطح خانواده ی ما نیستی هرچی دلش خواست گفت شوهرم اومد دید اومدیم خونه از ظهر تو اتاقم درم بستم حالم بده اعصابم خرابه چیکار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم من چمیدونم من‌اصلا ندیدم خودت نشون دادی دوباره دعوامون شد رفت خونه باباش صدبار زنگ زدم جواب ندا ...

فقط تراپیست

واقعا فقط تراپیست

هم تو هم همسرت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
گفتم من چمیدونم من‌اصلا ندیدم خودت نشون دادی دوباره دعوامون شد رفت خونه باباش صدبار زنگ زدم جواب ندا ...

خب واقعا شوهره بدبخت چی کار داره اون پیام داده

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

اگه سینش نکرده بنظرم تقصیری نداشته خودت زنگ بزن بهش بگو دفعه دیگه زنگ به شوهرم بزنی جرت میدن

من هیچ شناختی از دختره ندارم فقط مشخصاتشو میدونم شمارشم ندارم

من دیگه نمیرم

تو باید وانمود میکردی شوهرتی بش پیام میدادی محترمانه خانم هر چی بینمون بوده تموم شده لطفا تداعی خاطرات رو واسه خودت نگه دار همین

خب چرا اون پیام داده این چرا بلاک نکرده که اون بتونه پیام بده

بابا مردا تو فاز بلاک و پاک کردن شماره نیستن اینا سیستم مغزشون با ما فرق داره قربونت