2777
2789
عنوان

شوهرم لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 8789 بازدید | 324 پست
خانوما ماهممون هموطنیم چه لرچه کورد ترک بلوچ و... هممون ایرانی هستیم این بحثای قومیتی همش برای ایجاد ...

این حرفتو باید با طلا نوشت ...۲۰ دقیقه بعد بیا سایتو چک کن اگه به ما کوردا توهین نکردن بیا بزن تو گوشم !

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

عز دلم‌من کی اومدم به قوم لر توهین کردم تو کدوم تاپیک؟؟ من فقط گفتم یه خواستگار لر داشتم که اینجوری ...

خوشحالم عزیزم که اینطور فکر می‌کنی 

شاید سوءتفاهم شده یا من سوبرداشت کردم از پیام‌تون

ببخش🌹

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پستم گفتم روستاهاش اگه بخونی گفتم شهری هاشون کم پیش میاد اونجوری باشنروستاهاش زنا خیلی کار میکنن و ا ...

روستا و شهر ندارن من روستای مادرم خیلی فرهنگشون بالاست و واقعا به زن احترام میذارن وقتی از چیزی خبر ندارین لطفا حرف نزنید. چون یه مورد او نطوری بوده دلیل نمیشه همه بدبخت باشن اینو از یه بچه هم بپرسید میدونه. من خودم کوردم و شخصیتم بهم اجازه نمیده به هیچ قومیتی توهین کنم 

خوشحالم عزیزم که اینطور فکر می‌کنی شاید سوءتفاهم شده یا من سوبرداشت کردم از پیام‌تونببخش🌹

عزیز دلمی شاید من بد تایپ کردم که شما بر متوجه شدی ....عزیز دلمی شما🥰

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بدبخت بیچاره هایی که صب تا شب تاپیک میزنن همه کوردن

همه شهرا همه مدل ادم توش هست

تعصبی نیستم فک کردم شماهم مثِ مایین که اشتباه فک کردم وگرنه والا هیچی نمیگفتم.سرم درد نمیکنه برا دعوا🤦‍♀️

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

از بس تو چشمیم😉❤️

دقیقا 😎

من به کسی توهین نکردم و ادعایی ندارم شما داری میگی همشون فلانن حتما تجربه کردی وگرنه بی دلیل تهمت نم ...

همه شهرا همه مدل ادم توش هست

تعصبی نیستم فک کردم شماهم مثِ مایین که اشتباه فک کردم وگرنه والا هیچی نمیگفتم.سرم درد نمیکنه برا دعوا🤦‍♀️

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

روستا و شهر ندارن من روستای مادرم خیلی فرهنگشون بالاست و واقعا به زن احترام میذارن وقتی از چیزی خبر ...

همه اینها بخاطر تاثیر رسانه است من خودم برای دوسال رفتم شهر بغلیمون زندگی کردم اونها لر نبودن بعد من میگفتم ما مثلا عروسیامون مختلط یا میگفتم شماره پسر عموهام و.. رو دارم تعجب میکردن میگفتن ولی شما تعصبید😑بعد خود اونها خیلی بددلن نودپرصد چادری ان خواستم بزنم شون بگم خفه شید واقعا بعد به همه اقوام هم توهین میکردن این خانم هم لابد چیزی شنیده 

شیدا 🤍🦋
همه شهرا همه مدل ادم توش هستتعصبی نیستم فک کردم شماهم مثِ مایین که اشتباه فک کردم وگرنه والا هیچی نم ...

عزیزم چون شما تعصب نداری دلیل نمیشه به بقیه توهین کنی و اونام بی تعصب باشن. هر قومیتی ارزش و اعتبار خودشو داره همه ی اینا با هم ایران رو میسازن کاش فرهنگ سازی بشه همه بفهمن اینو

وای اینم همینطوریه با دوستم چت میکنم و از عمد چت هامونو میزاشتم ک شوهرمم ببینه ولی هی میگفت از این د ...

اگه تازه ازدواج کردی سعی کن به حرفش نباشی و قانعش کنی تا خوب نشده سعی کن عروسی نکنی دوست منم اولش می گفت رفت وامد نکن ،دوست چیه این خانم باهاش مقابله نکرد رفت سر زندگیش کلا باهم قطع رفت وامد کرد دختر عموش می گفت همش تو خونه حبسه 😑