یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
برات گفتم روستاهاشونطبق اون قضیه که گفتمخودم چن بار براش پول فرستادم پول نون شوهرش بهش نمیداد خودش م ...
والا از روستاها خیلی خبر دارم ...همچین چیزی اطرافم ندیدم ولی تا دلت بخواد احترام و محبت و ... نسبت به خانوما دیدم
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
برات گفتم روستاهاشونطبق اون قضیه که گفتمخودم چن بار براش پول فرستادم پول نون شوهرش بهش نمیداد خودش م ...
بسم الله 😑کدوم استان والا من مادرم ماما داخل درمانگاه شهرمون کار مبکنن خاله هام همه معلمن همه چیز زندگی دست خانماست چقدر دوستتون بی عرضه است زنعموم خونه داره عموم راننده کامیون همه چیز زندگی رو زده به اسم خودش ماهی یه پول تو جیبی به عموم میده الآنم وضعشون توپ شده اون زنا خودشون بی عرضن
خانوما ماهممون هموطنیم چه لرچه کورد ترک بلوچ و... هممون ایرانی هستیم این بحثای قومیتی همش برای ایجادتفرقه بین مردم واقوامه .ازروی قومیت خوبی یابدیه افراد مشخص نمیشه.
هر چیزی که دیدی ربط به اون قوم ندارع ربط به اون آدم نهایتش به خانوادش داره نه من نمیگم ساکت بشین ول ...
عز دلممن کی اومدم به قوم لر توهین کردم تو کدوم تاپیک؟؟ من فقط گفتم یه خواستگار لر داشتم که اینجوری بود همین ! من بمیرم هم بی هیچ قومیتی توهین نمیکنم چون هم عروس تورک داریم هم لر و اینکه همه ی ایران سرای من است
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••