2777
2789
عنوان

شوهرم لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 8813 بازدید | 324 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برات گفتم روستاهاشونطبق اون قضیه که گفتمخودم چن بار براش پول فرستادم پول نون شوهرش بهش نمیداد خودش م ...

والا از روستاها خیلی خبر دارم ...همچین چیزی اطرافم ندیدم ولی تا دلت بخواد احترام و محبت و ... نسبت به خانوما دیدم 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

برات گفتم روستاهاشونطبق اون قضیه که گفتمخودم چن بار براش پول فرستادم پول نون شوهرش بهش نمیداد خودش م ...

بدبخت بیچاره هایی که صب تا شب تاپیک میزنن همه کوردن 

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
شما هم باور کردی؟ واقعا از خودت نپرسیدی همچین چیزی چطور ممکنه؟ مرد های کرد خیلی رو زن حساسن اما نه ا ...

پستم گفتم روستاهاش اگه بخونی گفتم شهری هاشون کم پیش میاد اونجوری باشن

روستاهاش زنا خیلی کار میکنن و از شوهر حساب میبرن.

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

عزیزم خدا شاهده از ته قلبم لر هارو دوست دارم و ما خودمون عروس لر هم داریم خیلیییی با هم خوب هستیم .. ...

هر چیزی که دیدی ربط به اون قوم ندارع ربط به اون آدم نهایتش به خانوادش داره 

نه من نمی‌گم ساکت بشین ولی جواب توهین رو با توهین میدن ؟ اونم از قوم اصیلی مثل کورد بعیده واقعا چون من اینجور نشناختمشون

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

همه ناراحت میشن هیچکس خوشش نمیاد توهین بشنوه .

شاید من فک کردم مشت نمونه ی خرواره و اون خانم که دیدم توی روستاشون همه زحمت کش و مرد ذلیلن لابد همه اینجوری ان

ولی شما میتونین جوری بگین به کسی برنخوره توهین نشه

اتفاقا جوری باید حرف بزنین که بقیه بفهمن حرفای پشتشون اشتباهه نه بهشون ثابت بشه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

بسم الله 😑کدوم استان والا من مادرم ماما داخل درمانگاه شهرمون کار مبکنن خاله هام همه معلمن همه چیز زندگی دست خانماست چقدر دوستتون بی عرضه است زنعموم خونه داره عموم راننده کامیون همه چیز زندگی رو زده به اسم خودش ماهی یه پول تو جیبی به عموم میده الآنم وضعشون توپ شده اون زنا خودشون بی عرضن 

شیدا 🤍🦋
هر چیزی که دیدی ربط به اون قوم ندارع ربط به اون آدم نهایتش به خانوادش داره نه من نمی‌گم ساکت بشین ول ...

عز دلم‌من کی اومدم به قوم لر توهین کردم تو کدوم تاپیک؟؟ من فقط گفتم یه خواستگار لر داشتم که اینجوری بود همین ! من بمیرم هم بی هیچ قومیتی توهین نمیکنم چون هم عروس تورک داریم هم لر و اینکه همه ی ایران سرای من است 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

اره همه جا خوب داره بدم دارهلرا خیلی ساده و مهربونن نمونش عمه شماشنیدم میگن مهریه کم کم ۳۱۴ سکه میزن ...

عزیز دلید هممون دورمون نگاه کنیم کم کم دوسه تا آدم بد میبینیم بنظر من اینکه کی سر چه سفره ای بزرگ شده خیلی مهمه 

شیدا 🤍🦋