2777
2789
عنوان

کبودی بدن

97 بازدید | 19 پست

دوستان دو سه هفته پیش ساق پام به شدت کبود شد خیلی داغون بود یکم درد داشت بعد فک کروم خورده ب جایی چن روز بعد پاک شد دو سه روز بعدش رفتم حموم اومدم بیرون دیدم ی جای دیگم کبود شد بازم گفتم شاید زیاده موقه کیسه کشیدن زیادی فشار اوردم گذشت تا دیروز رفتم بیرون اومدم داشتم لباس عوض میکردم دیدم دوتا رونام کبود شده نمیدونم کی کبود شد ولی بعدش ک رفتم اومدم متوجه شدم یکمم درد داشت 

و اینکه یه مدت من نوره استفاده میکنم و سه بار تو دوهفته زده بودم و بار اولمم بود الان دو هفته گذشته نزدم دیگ ولی کبود شدم نمیدونم ربط داره یا نه با دونفر مشورت کردم میگن جن داری همراه خودت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم اصلا نگران نباش منم همینجوری هر دفعه یجایی از بدنم کبوده یعنی پاهام دستام همه جام کبود میشه دکتر هم رفتم دوبار آزمایش دادم گفتن شاید پلاکت خون پایین باشه که من مشکلی نداشت پلاکتم حالا تو یه آزمایش پلاکت بده ببین چطوره شاید پلاکتی پایینه ولی من رفتم دکتر گفت حتی پلاکتت هم پایین نیست و. طبیعیه و هر دفعه یجا از دستم پام بدون ضربه کبود میشه نگران نباش 

جن چیه... برو دکتر...

من هم یادمه یه مدت اینطوری میشدم

اون موقعی که تنها زندگی میکردم تو یه جای بشدت سردسیر ک دماش تا منفی ۳۰ و اینا هم میرفت... نمیدونم واقن چون خودم بودم و غذای درست درمون درست نمیکردم اینطوری شده بودم یا از چیز دیگه ای بود... مولتی ویتامین خریدم خوردم خوب شدم. شایدم فصل تغییر کرد و خوب شدم.چون یادمه تو زمستون این مشکل رو داشتم منم... اگر ب پزشک دسترسی داری دکتر برو حتمن 

سلام عزیزم اصلا نگران نباش منم همینجوری هر دفعه یجایی از بدنم کبوده یعنی پاهام دستام همه جام کبود می ...

من سه ماه پبش عمل بینی داشتم کلی ازمایش دادم نمیدونم این آزمایش بود یا نه ولس مشکلی نداشتم 

من سه ماه پبش عمل بینی داشتم کلی ازمایش دادم نمیدونم این آزمایش بود یا نه ولس مشکلی نداشتم

اها عزیزم ولی در کل بهت بگم چیز خاصی نبود برا من آزمایشم دادم چیزی نبود از بچگی همین بوده شاید کمترین ضربه ای ک بخوره خودت متوجه نشی یهو کبود میشه 

اها عزیزم ولی در کل بهت بگم چیز خاصی نبود برا من آزمایشم دادم چیزی نبود از بچگی همین بوده شاید کمتری ...

23سالمه اولین باریه اتفاق میوفته 😢😢جای زندگی می‌کنیم دعا و طلسم و..... اینا خیلی زیاده برا همین میترسم

23سالمه اولین باریه اتفاق میوفته 😢😢جای زندگی می‌کنیم دعا و طلسم و..... اینا خیلی زیاده برا همین می ...

نه بابا اینا همه الکیه من خودمم همینجور جاها زندگی میکنم ک این چیزا زیاده ولی میگم من اهمیت نمیدم توهم نده مهم نباشه برات عزیزم چون من از بچگی کبود میشم دکترم گفت طبیعیه