2777
2789
عنوان

شوهرم لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 5063 بازدید | 324 پست
لر کجاست؟ یاسوجی ها چطور میدونی؟

همینجایی ک گفتی.ربطی ب مکانش نداره ولی کلایاسوجیازیادخوب نیستن البته نه همشون اونایی ک اصالتایاسوجین خوبن دوروبریاش زیادخوب نیستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لر کجاست؟ یاسوجی ها چطور میدونی؟

همینجایی ک گفتی.ربطی ب مکانش نداره ولی کلایاسوجیازیادخوب نیستن البته نه همشون اونایی ک اصالتایاسوجین خوبن دوروبریاش زیادخوب نیستن

خیلی خنده داره که فکر کنید قومیت روی اخلاق و رفتار و شکل و قیافه تاثیر داره قومیت توی ایران فقط بر حسب زبان هست حتی دی ان ای هم برسی نشده حالا بگید مردهای فلان شهر چجورین که بازم هیچ قطعیتی نداره  فقط میتونه رسم‌و رسوم و غذای مخصوص و اینجور چیزا پرسید نه اخلاق و رفتار که دوتا برادر هم میتونن کاملا متفاوت باشن

یکم تندخو تر هستن و زودتر عصبی میشن من تو شهرهای لر نشین دعوا های موقع رانندگی بیشتر دیدمالبته که خص ...

ببین ی مورد دیدم دوتا برادر دعوا کرده بودن برادره با خنجر اون یکی و‌زده بود .

دوست پسر خودم ک‌خاسنگار هم بود پدرش زده بود تو دعوا دستشو شکونده بود جوری که کار به جراحی و پین کشیده بود🤣

با شور و ذوق یهه چیزی رو نشونش میدم میگم کدوم قشنگتره میگه نمیدونم بعد وقتی سر خود بخرم میگه چرا با ...

شوهر منم همیشه خدا میگه نمی‌دونم بعد خودم میرم می‌خرم میگه نظر منو نپرسیدی ‌

دیوانه ان بخدا فقط جهت آزار 

من لرم ولی همشون شبیه هم نیستن واینکه مرد خوب هم دارن واینو خدمت همه بگم زنانی لر خیلی از مرداشون به ...

متسفانه چند نفر از لرا اینجا دارن برعکس اینو نشون میدن دارن با ابروی لرا بازی میکنن

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
عزیزم الان شوهرمه دوست پسر که نیست با دوتا بچه کات کنم کجا برم

وای اسی ببخشید خندم گرف😂💘

@1090_mahpishony    

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

جسارت نشه .من خاستگاری داشتم ک اصالتشون همین بود.ببین میگفت دختری ک‌ابرو برداره خرابه و موهاتو رنگ ک ...

میگم تعصب زیادی دارن.ی روزرفتم خونه داداشم.داداشم منوبوسیدپاشدقهرکردوبه داداشم گفت حالادرسته پاشم زن توروببوسم مردم ازخنده.اکثراهمینن.البته بی غیرتم زیاد دارن

منم عاشق یک پسر لر تو دانشگاه هستم و ۱۲۰۰ کیلومتر فاصله داریم😑خیلی مهربون به نظر میاد ولی خیلی غیرت ...

چه حسود 😂

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

شوهرِ من و خودم لریم.غیرتیه ادمو خیط میکنه و میخنده بعضی وقتا.لرا فحش دادنشون ملسه🤕

شوخی های مزخرفم‌میکنن

زیادی زود جوشن و...

بازیادم بیاد بهت میگم

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...