2777
2789
عنوان

شوهرم لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 7340 بازدید | 324 پست

همسرم لر هستن

بسیار متشخص فهمیده  هستن خدا رو شکر

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای اینم همینطوریه یعنی ب شدت ک به حرف خانوادشه من بهش میگم فلانی من با تو ازدواج کردم نه با 10 نفر ...

واقعا این طوری نیست

دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:)    ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

من مامانم لره و چیزی که من دیدم کلا لر ها پسر دوست ترن نمیگم دخترا رو دوست ندارنا ولی خیلی پسر دوستن بعدش اینقدر که پسر دوستن عروس هم یه جایگاه ویژه ای براشون داره در حد دختر یا حتی بیشتر!

من فکر میکردم میشه رامش کرد ولی اصلا به حرف من نیست و تقی ب توقی میخوره عصبی میشه یا وقتی سر یه چیزی ...

بابا چه ربطی به لر ها داره 😐😐 آدم بد اخلاق تو هر قومی وجود داره ، مثلا ترک ها ، عرب ها ،کرد و سایر قوم ها یعنی آدم بد اخلاق و بد ندارن ؟؟! 

شوهرمنم لره چجوریه مگه؟زیادی غیرتیه مال من.وتعصب بی جاوسختگیریای بی جاداره روم.انگارکل مردا منتظرن م ...

جسارت نشه .من خاستگاری داشتم ک اصالتشون همین بود.

ببین میگفت دختری ک‌ابرو برداره خرابه و موهاتو رنگ کردی ک جلب توجه کنی.تو اشنایی بودیم بعد میگفت به برادرم چشم داری ک باهاش سلام علیک کردی ..

منم عاشق یک پسر لر تو دانشگاه هستم و ۱۲۰۰ کیلومتر فاصله داریم😑خیلی مهربون به نظر میاد ولی خیلی غیرتی هست حس می کنم ، یک دانشجوی پزشکی آشنا که تو دانشگاه مون مشغول به تحصیل هست ریکوئست داد منم قبول کردم فرداش تو بیمارستان پسره رو اتفاقی تو داروخونه دیدم😑عین ببر وارد شد با اخم و نفرت نگام می‌کرد می خواست منو بکشه😐😂خبر مرگم سرفه میکردم وسط کارآموزی رفتم دارو بگیرم اونم که همش در حال تعقیب منه فکر کرد من با اون پسره رابطه دارم اومدم ببینمش ، اصلا ازش ترسیدم واقعا 

با این حال کاش منم تاپیک بزنم شوهرم لره😍❤️🥲🥲🥲🥲

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️
جسارت نشه .من خاستگاری داشتم ک اصالتشون همین بود.ببین میگفت دختری ک‌ابرو برداره خرابه و موهاتو رنگ ک ...

خودتو از این آدم. رها کردی یا حرص بخورم واست ؟؟؟

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭