یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شوهرمنم لره چجوریه مگه؟زیادی غیرتیه مال من.وتعصب بی جاوسختگیریای بی جاداره روم.انگارکل مردا منتظرن م ...
من فکر میکردم میشه رامش کرد ولی اصلا به حرف من نیست و تقی ب توقی میخوره عصبی میشه یا وقتی سر یه چیزی میخندم میگه مگه قرار نشد الکی نخندی لبخند رو لبم خشک میشه اخلاق هاش ب دل نشین نیست تعصبیه
دوست من خودش لر هست با لر ازدواج کرد رفت لرستان شوهر اصلا اجازه تماس با دوستاش رو نمی داد یکبار با تلفن داشتیم حرف می زدیم سریع قطع کرد دیگه ازش خبری نشد اون موقع هم می گفت شوهرم دوست نداره با دوست رفت وامد کنم یا جایی برم تازه باهم دوست بودن
اما فرهنگ ورسوم تاثیرداره روی ادما لرهادسته های مختلفی دارن غیراون لرستان لرخرم ابادن
لر بختیاری بااونا کاملا متفاوتن دیگع همینو میدونم بختیاریاهم ۴لنگ ۷لنگن ولی رفتارمرد ب خانواده وتربیتش بستگی داره ومحیطی ک بزرگ شده نه قومیتش من شوهرم بختیاریه ماهه اما مردی از فامیلشون میشناسم بویی از انسانیت نبرده وزنش اذیته مرگ بهتر زندگی اون زنه
با شور و ذوق یهه چیزی رو نشونش میدم میگم کدوم قشنگتره میگه نمیدونم بعد وقتی سر خود بخرم میگه چرا با من مشورت نمیکنی میگمش خب من هر موقع جلو فروشنده میگم کدومش قشنگتره میگی نمیدونم