2777
2789
عنوان

شوهرم لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 8789 بازدید | 324 پست
متاسفانه یکی نی نی سایت یکی اینستا تلاش میکنن بین اقوام تفرقه بندازن و چقدر ساده بقیه که تن به نقشه ...

دقیقا همه ایران سرای من است !

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من لرم و همه ی واقعیتو درباره لرا گفتمکردا هم اره اتفاقا تعصبی ان و برا زن ارزش قایل نیستن و هرکاری ...

نمیدونم چطور تونستی این همه آدم رو تجربه کنی و با اطمینان حرف بزنی خیلی جالب بود. 

نه ناراحت نمیشم ولی کاش یه کم فرهنگشون بالاتر بود هر چیزی رو به قومیت نسبت ندن. طرف تاپیک زده راسته ...

میگفتی اره سر امثال تو رو

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
ماهم کوردیم و خم به ابرو نمیاریم 😎 چون خودمون میدونیم چی درسته چی غلطه

اره الان ترکای عزیز بیان ببینن ما لر و کردا چقد مهربون و ساده ایم،از خودمون ایراد میگیریم تازه آبو تابشم زیاد میکنیم🤣🤣

اونا یکی یه چیزی میگه سریع دعوا به پا میکنن😂😂😂

من اینجوری میگم‌که بقیه زنِ لرا نشن و لرا از خودشون‌زن بگیرن😝😜

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

من لرم و همه ی واقعیتو درباره لرا گفتمکردا هم اره اتفاقا تعصبی ان و برا زن ارزش قایل نیستن و هرکاری ...

افرین عزیزم تموم مرد های کورد تو امتحان کردی؟؟؟ من کوردمم این حرف خانوم تو تایید نمیکنم ...احترامی که نا میزاریم  به خانونا هیچ بنی بشری نمیزاره 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

نه عزیزم.ی شهر که هم ترک داره هم لر هم کرد.اسمشو بگم بی اذبی میشه.بیشترشون هم تو‌محله پل مدیریت تهرا ...

نمی‌دونم دیگه بخدا ما اینجور نیستیم ما بیرون خونه یه آقا از فامیل های دور هم میبینیم دست میدیم سلام و احوال پرسی میکنیم اصلا مردامون بددل نیستن .. من حتی با پسرعمو ها بابام هم روبوسی میکنم جلوشون لباس راحتی می‌پوشم داخل عروسی کنار هم میرقصیم واقعا تصور بعضی ها از بقیه قومها یچیز وحشتناکه

شیدا 🤍🦋