2777
2789
عنوان

شوهرم لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 8813 بازدید | 324 پست
ببین اسم اون شهری و‌ک‌اونا بودن بیارم همه تایید میکنن ک رفتارشون این بوده.باورت نمیشه به هرگی میگم ا ...

کدوم شهر 

لرستان بوده؟سمت لرستان تعصبی ترند نسبت به بقیه هرچند من تا حالا لرستان نرفتم ولی استان های غربی یکمی خلق و خوی تندتری دارند 

شیدا 🤍🦋
بین لرها که معمولا پسر خوبشونو حتما از اقوام واشنا زن میدن بیشتر اینایی میرن از شهرهای دیگه زن میگیر ...

ما خداروشکر بیشترمون با خودمون وصلت میکنیم نه غریبه اینم به خاطر احترامی که اول به خودمون بعد به اونا گذاشتیم اجازه دادیم بیان

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی خود مگه میشه بدون مهریه

اصلا عجیب بودن .

مادرم برای اشنایی به اصرار بابام پسررو دعوت کرد .ببین سفره یبار مصرف مجلسی پهن کردیم.وقتی رفت گفت ما بد میدونیم سفره یبار مصرف باشه .

بعد تو دعوتیه من .

بشقابی ک برام اورده بودن لب پر بود .منم گفتم ما بی احترامی میدونیم برای مهمون بار اول بشقاب لب پر بزارید

جدی میگم .من همکار کرد دارم.یکی از فامیلامون کرده .و اینکه مهمون شهرتون خیلی بودیم

عزیز دلی شما😍

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

ربطی به قوم ندارها دختر عمه مامان من هم عروس کردستان شد بعد از یه پسر پرتش کردن از خونه بیرون پسره ر ...

من لرم و همه ی واقعیتو درباره لرا گفتم

کردا هم اره اتفاقا تعصبی ان و برا زن ارزش قایل نیستن و هرکاری دلشون بخواد میکنن براشونم‌مهم نیست زنه ناراحت شه یا نه.مخصوصا روستاهای کرد نشین خیلی اینجوری ان شاید شهری هاشون کمتر اونجوری باشن

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

به ما کوردا که هرشب توهین میکنن یه جوری هم توهین میکنن انگار تموم مردای کورد رو امتحان کردن😂😂 ...ح ...

متاسفانه یکی نی نی سایت یکی اینستا تلاش میکنن بین اقوام تفرقه بندازن و چقدر ساده بقیه که تن به نقشه اونها میدم 

شیدا 🤍🦋
ربطی به قوم ندارها دختر عمه مامان من هم عروس کردستان شد بعد از یه پسر پرتش کردن از خونه بیرون پسره ر ...

عزیزم من یه مورد رو گفتم نه کلشون رو !

کاش همه بفهمن اینو. من کوردم ولی هیچ قومیتی رو مسخره نکردم تاحالا این نشون میده چقد فرهنگم بالاست 

من لرم ولی کسی چیزی به لرا میگه اصلا عین خیالم نیست چون ابد چیزی دیدن که اونجوری میگن.هممونم میدونیم ...

ماهم کوردیم و خم به ابرو نمیاریم 😎 چون خودمون میدونیم چی درسته چی غلطه

کدوم شهر لرستان بوده؟سمت لرستان تعصبی ترند نسبت به بقیه هرچند من تا حالا لرستان نرفتم ولی استان های ...

نه عزیزم.ی شهر که هم ترک داره هم لر هم کرد.اسمشو بگم بی اذبی میشه.بیشترشون هم تو‌محله پل مدیریت تهران ی تیکه زمین برداشتن خونه ساختن.معروفن.

ببین وقتی مادرم اینا برای تحقیق رفتن اونجا مامانم از حرصش دو روز باهام قهر بود🤣

اصلا عجیب بودن .مادرم برای اشنایی به اصرار بابام پسررو دعوت کرد .ببین سفره یبار مصرف مجلسی پهن کردیم ...

😂😂😂😂😂