یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چ ربطی داره خواهر شوهرمن کرده خیلی مهربون داداشش خشکه زنش نمیتونه تحمل کنه من ترکم باباپ تعصبی بد اخلاق پسر عموم ک یکی از عموهام انقدر مهربونو زن دوستن خیلی ببخشید سرشون تو باسن خانوماشونه خودمم ترکم به بابام رفتم اخلاقم تنده خواهر کوچیکمم تنده ولی خواهروسطیم به مهربونی همتا نداره
شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
به ما کوردا که هرشب توهین میکنن یه جوری هم توهین میکنن انگار تموم مردای کورد رو امتحان کردن😂😂 ...حالا خداشاهده ما اینارو جدی نمیگیریم ...اونسری یکی تامیک زده بود در مورد ما گفته بود کوردا اصلا شکرت نکن😂 ثشنگ مشخص بود چقدر عقده داشته از ما
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
اها خیلیم هم اعتماد به نفسشون بالاس😂😂جو گیریشون۱۰۰۰ هست
میگفت من سکه مهر نمیکنم باید فقط شاخه گل رز باشه ما باید متفاوت باشیم با بقیه 😂😂 گفتم در بازه هرررییی👍👍👍
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
جسارت نشه .من خاستگاری داشتم ک اصالتشون همین بود.ببین میگفت دختری کابرو برداره خرابه و موهاتو رنگ ک ...
ربطی به اصالت نداره ما لریم من سیزده سالگی که یه تابو بود موهام رو نسکافه ای کردم بابام حتی به روم نیاورد الانم نود درصد دخترا قبل ازدواج دوست میشن با پسرا خانواده ها مشکلی ندارن همه دخترا دوازده سال به بعد هم اصلاح کرده ان فقط من و دوسه نفر دیگه اصلاح نکردیم 😂 بیشتر به شهر یا روستا و فرهنگشون ربط دارن فرقی ندارد که ترک فارس لر یا غیره باشه الان بختیاری های خوزستان رو ببینی واقعا از روشنفکری و آزادی به چیز اونورترن