2777
2789
عنوان

عروسها چرا انقدر درگیر خاهر شوهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب راست میگه وقتی میاد تو دراز کشیدی و تحویلش نمیگیری نباید ناراحت بشه؟حداقل اون تایمی که میاد یکم ب ...

نمیتونم کلا حالم خوب نیست بی حالم تهوع دارم

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

عروستون توی حیاط هس بامادرتون

ن

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

به برادرتون بگید یه مدت نیاد شاید احساس بدی که دارن رفع شد. بلاخره شما همر خودتون رو دارید که حواسش به شما باش و بهتره با این کارتون زندگی برادرتون شیرین تر بشه.

در کل بد بودن به عروس یا خواهر شوهر بودن نیست به ذات و شخصیت اون انسان بستگی داره.

خب شاید انتظار داره صحبت کنی باهاش صمیمیت داشته باشی اینکه همیشه دراز به دراز میفتی یه گوشه و هیچ صحبتی نمیکنی خب بی احترامی حساب میاد واقعا

به این درگیر بودن نمیگن توقع زیادی نیست دلت بخواد بقیه احترامت و داشته باشن

من زن برادر ندارم هنوز 

ولی اگه یه روز داشته باشم نه رفتار های اون برام مهم خواهد بود نه حرفاش 

پیشنهاد میکنم توأم اصلأ حرفاشو جدی نگیر ، برادرت اگه حرفی زد بگو همینه که هست من همینم اگه خیلی ناراضیه خب موقعی که من خونه مامانمم اون نیاد ، اینم بگو که اگه زنت ناراضیه نیا خونه من و هر وقت دلت برای داداشت تنگ شد بهش زنگ بزن حالشو بپرس 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
عقده توجه داره از خونوادش محبت لازم رو ندیده

نگاه آخه من باید استراحت کنم این گیر داده بهم ول کن من نیست

نمیتونم کلا حالم خوب نیست بی حالم تهوع دارم

بارداری؟خب وقتی اومدن بعداز سلام علیک بگو فلانی جان حالم خوب نیس یکم تواتاق میخوابم 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....