2777
2789
بخدا هستم سر کار هم میرم ولی انگار اصلا کسی منو نمیبینه

منم همین طوریم کارمندم ولی انگار هیچی اهل دوست پسر و اینا هم نیستم نمیدونم چطوری بقیه میرن دوست پیدا می‌کنند حتی بالاتر از خودشون بیشتر به نظرم شانس و بخت اقباله

درسته اینا رو پرسیدم چون خودم تا ۲۹ سالگی شدیداً در برابر همه چی مقاومت میکردم مثلا میگفتم هم قیافه ...

می‌دونم هیچکی کامل نیست و صد درصد همه معیارهای منو نداره ولی اکثرا همون حداقل رو هم ندارن یا اگه نسبتا خوبن منو نمی‌خوان و میرن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مذهبی هستی؟تو سایت ادم و هوا خیلی ها هستن برای ازدواج اما خب اکثر کیس هاش مذهبی هستن تقریبااگر اخلاق ...

آره معتقدم ولی آخه اونجا مطمئنه چیزای خوبی نشنیدم ازش

همش به مامانم میگن داماد دار نشدی ؟ کورن اگر بشه که خبرش به شما میرسه حتی شنیدم مامانم گفت به فلانی ...

بخدا وقتی ناراحتی مامانمو میبینم دلم میخواد بمیرم

به نظرم مجازی خوب نیست خواستگارایی که از نزدیک میبینی و باهاشون حرف میزنی وقتی میری تحقیق از زمین تا آسمون با چیزی که گفتن فرق میکنه نمیشه اعتماد کرد

بخدا وقتی ناراحتی مامانمو میبینم دلم میخواد بمیرم

منم خجالت میکشم در حالی که هیچ گناهی نکردی جالبه بعضیاشون بچه ها شون ازدواج کردن و طلاق گرفتن و زندگی گل و بلبلی ندارن ولی بازم دهنشون بازه

منم اگر به خودم باشه نمیخوام ازدواج کنم ولی حرف مردم طوری میگن ازدواج نکردی و نچ نچ میکنن که انگار ب ...

واسه منم همین رفتارهای زننده را داشتن حتی بدتر، محلشون نمی‌دادم، نمیدونم چی شد، دوراز جون شما خر شدم و بله گفتم که الان با یه بچه راه برگشت ندارم😤

ضمنا شوهر من در نگاه دیگران بسیار خوب و جنتلمن هست، به من که میرسه بددهن میشه

امروز در معده بودم حالم خوب نبود هی میگه چرا بداخلاقی آخرم همین چنددقیقه پیش برگشت گفت مادر ج ن د ه 

ناراحت شدم حرف نزدم، شروع کرد فحش‌های بدتر دادن و نزدیک بود کتکم بزنه

موندم چرا تو مجردی به خدا شکایت میکردم چرا من باید این همه حرف بشنوم و همه ازدواج کردن چرا من نه🤦‍♀️

خب حتما به صلاحم نبود 🤷‍♀️

خدا لعنت کنه مردای بی درک و بی ادب🤬🤬

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
ما که ازدواج کردیم حداقل سه روز در هفته به غلط کردن میوفتیم انقد حرص میدن این مردا، اونیم که ازدواج ...

میتونی جدا شی اگه خیلی ناراضی هستی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
میتونی جدا شی اگه خیلی ناراضی هستی

کاش میشد

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

چی شنیدی؟

نمیدونم والا من تجربه خاصی ازش ندارم

انتخاب هم با شماس زوری نیست که میتونی راجبشون بخونی انتخاب کنی و تا جایی که میدونم همه چیز رسمی و قراره خاستگاری با حضور خانواده هاس

اما بازم میگم خودم تجربه‌ای ندارم و نمیدونم

خواهر عزیزم حق داری کسی رو بخواهی که در شان تو باشه ولی متاسفانه همه شانس نمیارن ببین من خودم یه شرا ...

یکی پیدا شده بود مکانیک سوم راهنمایی نمی‌خوام به کسی توهین کنم ولی من فوق لیسانس و کارمند رسمی خب تفاوت‌ها خیلی زیاده

دیگه الان سن ازدواج همین حدوداست عزیزم زندگی ام مسابقه نیست، هر کسی توی یه سنی ازدواج میکنه مهم خوب ...

انشالله منم خودمو با کسی مقایسه نمیکنم فقط میگم هر چیزی به وقت و اون موقع که ذوقشو داری قشنگه

شوهر نداشتن یک دردهشوهر داشتن هزار دردحداقلش مجردی آرامش اعصاب و روان داری نه اینکه یه بی‌شعور بیاد ...

مرد خوب خیلی هم خوبه امیدوارم مشکلاتت حل بشه خوشبخت باشی