2777
2789
مثلا کجا بره؟

هر جایی که جمعی هست.مثلا عروسی ها حتما بره.مهمونی های خونوادگی،اگه زمینه مذهبی دارین بسیج خواهران خیلی فعاله تو زمینه واسطه گری ازدواج،انجمن های خیریه و ..مراسمات مذهبی مثل جشن ها و هیاءت 

تو همه محله ها یه خانمایی هستن که واسطه ازدواجن و افراد رو به هم معرفی میکنن ازشون بخواید به شما هم کیس ازدواج معرفی کنن 

خواستگار مناسب ندارم

خواهر عزیزم حق داری کسی رو بخواهی که در شان تو باشه ولی متاسفانه همه شانس نمیارن ببین من خودم یه شرایطی برام پیش اومد در حالی کا لیسانس گرفتم و کارمند میخواستم با دیپلمه شغل آزاد ازدواج کردم اولش احساس رضایت کامل نداشتم چون خانواده خودم دکترا دارن و اداری هستن یه مدت گذشت الان از زندگیم میتونم بگم ۸۰ درصد راضیم شاید اگه اون شرایط نداشتم انتخابی میکردم که فقط ظاهرش عالی بود منظور اینکه تمام معیارها برقرار نمیشه بالاخره اونکه مهمتره ارجح تره از بقیه اش کمی کوتاه بیایید بهتره

بفرما جلو ته صف مال خودمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چله دعای معراج بگیرو ختم۴۱روزه سوره حشراگه یه روز یادت بره باید از اول شروع کنیخیلی مجربه

ختم و چله خیلی گرفتم ولی انگار خدا اصلا صدامو نمیشنوه

ما که ازدواج کردیم حداقل سه روز در هفته به غلط کردن میوفتیم انقد حرص میدن این مردا، اونیم که ازدواج ...

بنظرم همین که سرخونه و زندگیت هستی هدف داری برا زندگیت خدا رو شکر کن

دیگه الان سن ازدواج همین حدوداست عزیزم 

زندگی ام مسابقه نیست، هر کسی توی یه سنی ازدواج میکنه 

مهم خوب ازدواج کردنه 

ان شاء الله هر وقت دوست داشتی با یه آدم درست و حسابی ازدواج کنی 

شوهر نداشتن یک درده

شوهر داشتن هزار درد

حداقلش مجردی آرامش اعصاب و روان داری نه اینکه یه بی‌شعور بیاد به خودت و خانوادت توهین کنه اونم واسه یه چیز مسخره

اینم بگم خودم 31 ازدواج کردم و شوهرم مرد بدی نیست ولی هر روز میگم چه غلطی کردم خدایا، کاش میشد برگردم عقب 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
شوهر نداشتن یک دردهشوهر داشتن هزار دردحداقلش مجردی آرامش اعصاب و روان داری نه اینکه یه بی‌شعور بیاد ...

منم اگر به خودم باشه نمیخوام ازدواج کنم ولی حرف مردم طوری میگن ازدواج نکردی و نچ نچ میکنن که انگار بدبخت عالمی 

ختم و چله خیلی گرفتم ولی انگار خدا اصلا صدامو نمیشنوه

هیچوقت اینو نگو عزیزم.سعی کن حست خوب باشه .حال و هوات خوب باشه .خوش گمان باش همیشه به خداوند بزرگ.یه حدیث قدسی مضمونش اینه که خدا طبق گمان بنده اش با اون رفتار میکنه

من خودم از نزدیک دیدم کسانی رو که در سن خیلی بالا ازدواج خوبی داشتن