هر جایی که جمعی هست.مثلا عروسی ها حتما بره.مهمونی های خونوادگی،اگه زمینه مذهبی دارین بسیج خواهران خیلی فعاله تو زمینه واسطه گری ازدواج،انجمن های خیریه و ..مراسمات مذهبی مثل جشن ها و هیاءت
تو همه محله ها یه خانمایی هستن که واسطه ازدواجن و افراد رو به هم معرفی میکنن ازشون بخواید به شما هم کیس ازدواج معرفی کنن
خواهر عزیزم حق داری کسی رو بخواهی که در شان تو باشه ولی متاسفانه همه شانس نمیارن ببین من خودم یه شرایطی برام پیش اومد در حالی کا لیسانس گرفتم و کارمند میخواستم با دیپلمه شغل آزاد ازدواج کردم اولش احساس رضایت کامل نداشتم چون خانواده خودم دکترا دارن و اداری هستن یه مدت گذشت الان از زندگیم میتونم بگم ۸۰ درصد راضیم شاید اگه اون شرایط نداشتم انتخابی میکردم که فقط ظاهرش عالی بود منظور اینکه تمام معیارها برقرار نمیشه بالاخره اونکه مهمتره ارجح تره از بقیه اش کمی کوتاه بیایید بهتره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حداقلش مجردی آرامش اعصاب و روان داری نه اینکه یه بیشعور بیاد به خودت و خانوادت توهین کنه اونم واسه یه چیز مسخره
اینم بگم خودم 31 ازدواج کردم و شوهرم مرد بدی نیست ولی هر روز میگم چه غلطی کردم خدایا، کاش میشد برگردم عقب
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹