2777
2789
منم اگر به خودم باشه نمیخوام ازدواج کنم ولی حرف مردم طوری میگن ازدواج نکردی و نچ نچ میکنن که انگار ب ...

میگم دیگه حرف مردم از همه چی بدتره قلب آدمو میسوزونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی پیدا شده بود مکانیک سوم راهنمایی نمی‌خوام به کسی توهین کنم ولی من فوق لیسانس و کارمند رسمی خب تف ...

منم فوق لیسانس بودم و کارمند رسمی و تک دختر با 31 سال سن همین معیارها را داشتم، الان شوهرم فوق لیسانسه و کارمند رسمی، ولی متاسفانه.... 😓😓😓😓

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
همه چیز بجز مرگ چاره داره!

فعلا که تنها چاره کار من همون مرگه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
آره نمی‌خوام از خودم تعریف کنم قیافم خوبه تحصیلات و کار خوب یه عمر هم پاک زندگی کردم نمی‌دونم چرا عا ...

میفهمم خیلی سخته خیلی

تازه بدترشو بگم من عاشق یکی شدم معلوم نیست اونم خوشش میاد یا بدش میاد یا چی😶

فعلا که تنها چاره کار من همون مرگه

چرا اونوقت؟ چرا یک خانم تحصیل کرده نمیتونه از انتخاب اشتباهش بیاد بیرون؟؟ 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مرد خوب خیلی هم خوبه امیدوارم مشکلاتت حل بشه خوشبخت باشی

انشالله شما هم به زودی با یه مرد خوب ازدواج کنی

راستی واسه چه شهری هستی؟ شهرهای بزرگ سن ازدواج بالاست و حرف و حدیث مردم کمتر