کلا دوتا بچه ایم که دختریم بابام دختر داشتنو ننگ میدونه میگ هر کی دختر داره بدبخته . بعد خاهرم ک بچه اوله وقتی بابام نگاهش میکنه ی جوری با نفرت که من خاهرمو ب ی بهونه میکشونم تو اتاق . حتی ب مامانم گفت من اینو میکشم هیچی پام نیس ب خودمم گفته خاهرتو میکشم . ولی همیشه با خودم میگم حق من این نبود که تو همچین خانواده ایی باشم
ببین میدونم قلبت ب محبت پدر احتیاج داره خبولی وقتی اینطور رفتار میکنه قیدشو بزن هیچ توقعی نداشته ب ...
منم کاری بهشوننداشتم دوسال هست ازش بریدم ولی بخاطر مادرم نمیتونستم قطع رابطه کنم وچون شهر دیگه هستن وقتی برم چندروز بمونم باید خونشون بمونم و حرفای سمی اونو تحمل کنم...متاسفانه یک ادمیه که با هرکی توکوچه هم سلام کنه میگه ومیناله از هرکی گله داره حتی از مادرش یا بچه هاش..حالا باز من خوبم امروز اولین روزی بود که بعد ۲۶ سال تو روش در اومدم ولی خواهرم دائم جوابشومیداد ولی همون از من عزیزتر بود امروز میگفت توهم مثل همونی تو دلم گفتم چه بهتر
فقط باید به با حجابی و سرسنگینی بودن افتخار کرد؟؟؟
من داییم زنش بهش خیانت میکنه نه در چت خیانت ج.نسی . دختر داییم هم ب داییم محل نمیده بهش میگه تو اتاق نیا اما داییم جرعت نکرد ی بار باهاشون بد حرف بزنه بحث اینه به دل باشی حتی اگه مریم مقدس بودی اما کسب تورو نخاسته فایده نداره
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
نمیخام اغراق کنم ولی معلومه قوی ترم من با چ چیزای نجنگیدم یادم نمیره شب امتحان داشتن باهم دعوا میکردن ناجور من داشتم بین داد دعوا درس میخوندم در صورتی که بچهای کلاس در کمال آرامش بودن . هیچ وقت یادم نمیره که خاهر و مادرمو زا طناب کتک زد ک هنوز جاش مونده ردی پای خاهرم
اون لحظه گفتی کاش زودتر جوابتو میدادم ن؟آدم از خوبیش پشیمون میشهچقد بعضی حرفا قلب ادمو خورد میکنه
اره واقعا پشیمون بودم چرا در مقابل زورگوییاش خفه خون میگرفتممگه به حال من فرقی داشت وقتی پسرش عزیز دلشه و همه حمایتاش برا اونه و تو و زندگیت به یه ور اونم نیست جز دردسر هیچی برات نداره
حالا ب مادرت مستقیم نگو چون اولین ضربه دیده خودشهولی راجب درس اصن حس مدیونی نکن اگ اون داره هزینه تح ...
الان مشکلم اینه که نمیتونم اون صحنه های کتک خوردنو از تو ذهنم پاک کنم هر شب ک چشمامو میبندم همش اون صحنه های کتک خوردن تو ذهنم میاد . اما وحشتناک ترینش این بود که خاهرم مامانمو با طناب گرفت زد ک هنوز جاش روی پای خاهرم مونده