2777
2789
عنوان

تا حالا پدرتون شما رو تهدید به کشتن کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 100 پست
آخه تو جنسن با اینا فرق می‌کنه از رفتارات بگیر تا تفکراتت بعدم میفهمم چی میگی یه حس خجالت و ترس و آب ...

خاهرم ۲۱ سالشه 

بابام سنش یکم رفته بالا دیگ نمیتونه کتک بزنه . آروم گرفته 

سعی میکنم تو رفتارام خودمو خیلی سطح بالا نشون بدم ولی بابام مامانم بهش گند میزنن . ی طوری مغرورم ک بچهای کلاس هم جرعت نمیکنن پشت سرم حرف بزنن

ی حس هایی حتی قابل توضیحم نیستن ...و خیلیا نمیتونن درک کنن حجم درداتوولی می‌دونم چقد حس حسرت تلخیه

اره دقیقا با خودم میگم حتی اگه پولدار  هم شدم بازم انگار پول نمیتونه جای اون تروماها بدبختیارو  بگیره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خاهرم ۲۱ سالشه بابام سنش یکم رفته بالا دیگ نمیتونه کتک بزنه . آروم گرفته سعی میکنم تو رفتارام خودمو ...

دقیقا منم همچین مودی داشتم تو مدرسه 

سعی کن خودت بری بیای بچه ها با خانوادت در ارتباط نباشن

اره دقیقا با خودم میگم حتی اگه پولدار هم شدم بازم انگار پول نمیتونه جای اون تروماها بدبختیارو بگیر ...

آره دقیقااا

ولی ایشالله اونقد خودت خوشبخت باشی اصن یادت میاد این روزارو واقعا از ته دل می‌خوام برات❤️❤️

پدرتم ایشاللع برع تو لاک خودش اینقد نپیچه ب پروبالتون 

دقیقا منم همچین مودی داشتم تو مدرسه سعی کن خودت بری بیای بچه ها با خانوادت در ارتباط نباشن

الان شما زندگیت چیشد 

دلم میخاد بگی بعد این همه بدبختی کشیدن حداقل ی زندگی نرمال داری

آره دقیقاااولی ایشالله اونقد خودت خوشبخت باشی اصن یادت میاد این روزارو واقعا از ته دل می‌خوام برات❤️ ...

مرسی عزیزم 

بابام مث ی زن میاد تو حرفای منو مامانم خاهرم خودشو قاطی میکنه 🤣 بلخره ما هم ی روزی داریم اون موقعس که بدجور حالشو میگیرم

الان شما زندگیت چیشد دلم میخاد بگی بعد این همه بدبختی کشیدن حداقل ی زندگی نرمال داری

من سنم زیاد نیست 20 سالمه

الان دارم میرم سر کار تا مهر بتونم برم دانشگاه آزاد رشته مورد علاقم 

من اصن دنبال ی زندگی نرمال نیستم چون ی چیزی ک درست میشه ی چیز دیگ خراب میشه پشتش 

من سعی میکنم با زندگی کنار بیام ب قولی کاری ک‌ تو می‌کنی ب جای غمو افسردگی و شکایت از زندگیت دنبال راهی ک خودتو نجات بدی و جدا کنی از زندگی اونا 

مرسی عزیزم بابام مث ی زن میاد تو حرفای منو مامانم خاهرم خودشو قاطی میکنه 🤣 بلخره ما هم ی روزی داریم ...

عجب😂

زمین گرده 

میگن کوه ب کوه نمی‌رسه ولی آدم ب آدم میرسه !