کلا دوتا بچه ایم که دختریم بابام دختر داشتنو ننگ میدونه میگ هر کی دختر داره بدبخته . بعد خاهرم ک بچه اوله وقتی بابام نگاهش میکنه ی جوری با نفرت که من خاهرمو ب ی بهونه میکشونم تو اتاق . حتی ب مامانم گفت من اینو میکشم هیچی پام نیس ب خودمم گفته خاهرتو میکشم . ولی همیشه با خودم میگم حق من این نبود که تو همچین خانواده ایی باشم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگ تونست بره سر کار ک تو خونه نباشه ببینه باباتوتوام دعا میکنم ایشاللع سرنوشت خوبی داشته باشی هم تحص ...
من زندگی مامانمو دیدم ک با بابام چی شد گفتم هیچ وقت ازدواج نمیکنم ازواج کنم ک چی بشه یکی بیاد بدتر بابام . ب مامانم گفتم هیچ وفت مثل تو نمیشم که ی مرد بیاد منو اذیت کنه
خب چیکارکنم کلا راضی نیست ازمون با اینکه شوهرم ادم خوبی بود براش اینقدر بی محبتی دراورد زنگش میزد جو ...
ببین میدونم قلبت ب محبت پدر احتیاج داره خب
ولی وقتی اینطور رفتار میکنه قیدشو بزن هیچ توقعی نداشته باش چون ازدواجم کردی همسرتم آدم خوبیه ب زندگی خودت مشغول شو یادت بره همچین آدمی هم هست چون میدونم تمام اعصاب ادمو بهم میریزن با حرفا و تیکه کنایه هاشون
آره میفهمم چی میگی پس یادت باشه ب پای خانوادت هیچوقت نسوز خوب درس بخون ک خودتو ب ی جایی برسونی و جدا ...
اره دقیقا به مامانم گفتم ی روز میرم پشت سرمو هم نگاه نمیکنم . اگه الان داره برا کنکور اینا بهم پول میده وظیفشه جبران اون حرفا و نگاه های با کینه و نفرتشه.