2777
2789

میترسم بهش نشون بدم موهامو دلشو بزنم کی زن کچل دوست داره اخه .موهام بهتر که نمیشن هر روز بدتر میشن دیگه میدونم کچلیم حتمی ارثی داریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرچی ببندی بدتر میشه 

روغن کُندُش از عطاری بگیر چند وقت هرروز مداوم بزن به سرت طرز استفادشم یه روز در میون چند قطره میریزی کف دستت کف سرت خوب ماساژ میدی میزاری ۲٠دقیقه بمونه بعد سرتو میشوری 

اگه مداوم انجام بدی بعد چند وقت میبینی موهای جدید داره در میاد برای ابرو هم عالیه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

الان رفتم عکسو دیدم، زودتر ازین اقدامی نکردی ؟؟چطوری شوهرت متوجه نشده،مگه میشه؟☹️

نهایتا اگه با دکتر درست نشد بکار

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

هرچی ببندی بدتر میشه روغن کُندُش از عطاری بگیر چند وقت هرروز مداوم بزن به سرت طرز استفادشم یه روز در ...

نمیشه اخه نبندم مجبورم موهای پشتو بیارم جلو که پوش بده وگرنه فاجعست .روغن ترکیبی بندیتو برای ریشه میزنم ولی هیچی به هیچی فقط ریزشمو کمتر مسکنه 

الان رفتم عکسو دیدم، زودتر ازین اقدامی نکردی ؟؟چطوری شوهرت متوجه نشده،مگه میشه؟☹️نهایتا اگه با دکتر ...

اخه انقدر فاجعه نبود خیلی خیلی بهتر این بود الان ریزش موهام پراکنده شده اونموقع فقط جلوم بود .نمیدونم اینا هزینه میخواد که من ندارم انجام بدم .من بانک مو ندارم که بکارم 

نمیشه اخه نبندم مجبورم موهای پشتو بیارم جلو که پوش بده وگرنه فاجعست .روغن ترکیبی بندیتو برای ریشه می ...

چرا نمیری کاشت مو 

دردش فقط سه روزه 

آخرش که چی؟

من شنیدم رزماری رو با تخم کتان و نخود بجوشونی بعد مرتب اسپری کنی رو سرت خیلی ها میگن عالیه خودم انجام ندادم

اخه انقدر فاجعه نبود خیلی خیلی بهتر این بود الان ریزش موهام پراکنده شده اونموقع فقط جلوم بود .نمیدون ...

من چیزی بلد نیستم امیدوارم چاره ای پیدا کنی و هرچه زودتر سرت پر از موهای زیبا بشه ❤

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚