2777
2789
عنوان

تا حالا پدرتون شما رو تهدید به کشتن کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 100 پست
ببین می‌دونم قلبت ب محبت پدر احتیاج داره خبولی وقتی اینطور رفتار می‌کنه قیدشو بزن هیچ توقعی نداشته ب ...

منم کاری بهشون‌نداشتم دوسال هست ازش بریدم ولی بخاطر مادرم نمیتونستم قطع رابطه کنم وچون شهر دیگه هستن وقتی برم  چندروز بمونم باید خونشون بمونم و حرفای سمی اونو تحمل کنم...متاسفانه یک ادمیه که با هرکی تو‌کوچه هم سلام کنه میگه و‌میناله از هرکی گله داره حتی از مادرش یا بچه هاش..حالا باز من خوبم امروز اولین روزی بود که بعد ۲۶ سال تو روش در اومدم ولی خواهرم دائم جوابشو‌میداد ولی همون از من عزیزتر بود امروز میگفت توهم مثل همونی تو دلم گفتم چه بهتر

دخترم همه ی زندگیمه 
فقط باید به با حجابی و سرسنگینی بودن افتخار کرد؟؟؟

من داییم زنش بهش خیانت میکنه نه در چت خیانت ج.نسی . دختر داییم هم ب داییم محل نمیده بهش میگه تو اتاق نیا اما داییم جرعت نکرد ی بار باهاشون بد حرف بزنه بحث اینه به دل باشی حتی اگه مریم مقدس بودی اما کسب تورو نخاسته فایده نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دقیقا به مامانم گفتم ی روز میرم پشت سرمو هم نگاه نمی‌کنم . اگه الان داره برا کنکور اینا بهم پول ...

حالا ب مادرت مستقیم نگو چون اولین ضربه دیده خودشه

ولی راجب درس اصن حس مدیونی نکن 

اگ اون داره هزینه تحصیل میده مطمین باش ب خاطر خودشه ک بگن دختر فلانی کسی شده تو ب فکر نجات خودت باش

ب مامانم میگم اگه طلاق میگرفتی هم خودت تو آرامش بودی هم ما ولی متاسفانه مادرم ی جوری بزرگ شده ک گوش ...

مامان من گوش بحرف شوهرشم نیس اما ترس داره وخانوادش حمایتش نکردن همش گفتن برو زندگی کن بااینکه ازنظرمالی کمکشن...بخاطر همینم طلاق نگرفت

خدا ب مادرت صبر بده کاش میشد جدا بشه از بابات بخدا سه تا تونم نفس می‌کشیدین بابات حواسش نیست ک خودش ...

همین ب قول مامانم اون مارو دق مرگ میکنه اما خودش نمیمیره . مامانم همچین فکری داره ک تا ۵۰ سالگی باهاش مونده دیگ باید تا آخرش بمونه

من داییم زنش بهش خیانت میکنه نه در چت خیانت ج.نسی . دختر داییم هم ب داییم محل نمیده بهش میگه تو اتاق ...

باید به دل بشینی و اصلا ربطی به با حجاب و بی حجاب نداره و متاسفم واس کسیکه میگه پوشیده بپوش که دوستت داشته باشن

رنج حرمان نکشیدی که بدانی چه کشیدم 😉
آره ،فقط و فقط و فقط باید پوشیه بپوشه تا خوب باشه

شوخیه مگه نه.؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

منم کاری بهشون‌نداشتم دوسال هست ازش بریدم ولی بخاطر مادرم نمیتونستم قطع رابطه کنم وچون شهر دیگه هستن ...

اون لحظه گفتی کاش زودتر جوابتو میدادم ن؟

آدم از خوبیش پشیمون میشه

چقد بعضی حرفا قلب ادمو خورد می‌کنه 

نمیخام اغراق کنم ولی معلومه قوی ترم من با چ چیزای نجنگیدم یادم نمیره شب امتحان داشتن باهم دعوا میکردن ناجور من داشتم بین داد دعوا درس میخوندم در صورتی که بچهای کلاس در کمال آرامش بودن . هیچ وقت یادم نمیره که خاهر و مادرمو زا طناب کتک زد ک هنوز جاش مونده ردی پای خاهرم

متأسفم واس طرز فکرت منو ریپ نزن حوصله امثال شمارو ندارم

تو چته ،پستام هست برو درست بخون ،الکی دعوا راه ننداز ،تا اسم حجاب میاد می پرین به همه ،بله برای خیلیا حجاب ارزش حساب میشه همه مثل شما نیستن

اون لحظه گفتی کاش زودتر جوابتو میدادم ن؟آدم از خوبیش پشیمون میشهچقد بعضی حرفا قلب ادمو خورد می‌کنه

اره واقعا پشیمون بودم چرا در مقابل زورگوییاش خفه خون میگرفتم‌مگه به حال من فرقی داشت وقتی پسرش عزیز دلشه و همه حمایتاش برا اونه و تو و زندگیت به یه ور اونم نیست جز دردسر هیچی برات نداره

دخترم همه ی زندگیمه 
حالا ب مادرت مستقیم نگو چون اولین ضربه دیده خودشهولی راجب درس اصن حس مدیونی نکن اگ اون داره هزینه تح ...

الان مشکلم اینه که نمیتونم اون صحنه های کتک خوردنو از تو ذهنم پاک کنم هر شب ک چشمامو می‌بندم همش اون صحنه های کتک خوردن تو ذهنم میاد . اما وحشتناک ترینش این بود که خاهرم مامانمو با طناب گرفت زد ک هنوز جاش روی پای خاهرم مونده

تو چته ،پستام هست برو درست بخون ،الکی دعوا راه ننداز ،تا اسم حجاب میاد می پرین به همه ،بله برای خیلی ...

همون حجاب و ریش شما ریشه ی ملت رو خشک کرده خانوم با ارزش

رنج حرمان نکشیدی که بدانی چه کشیدم 😉