2777
2789
عنوان

چقدر متنفرم از کسایی که میگن بچه از پرورشگاه بیار😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3222 بازدید | 188 پست
چه قدرم عالی ممنونم از دعای خوبتونببخشید مجددا سوال میپرسم از خودتونم بچه دارید؟

خواهش میکنم عزیزم 

بله من خودم یک دختر دارم از خودم 

الان شدن دو تا گل دختر 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگن برو از پرورشگاه بچه بیار چون طرف داره هی ناله و زاری میکنه که وای بچه دار نمیشم و صدتا تایپک می ...

حتی نفهمیدین چی گفتم طرف اول درمانش بود 🙁🙁🙁🙁

با ترس تاپیک زده بود چیکار کنم و نکنم یهو یه احمق اومد همچین حرفی زد طرف و رسوند به اوج ناامیدی 

جدیدا ادما به شدت خودخواه شدن ادم از کار خیر هم پشیمون میشه

ت این دنیا فقط باید بفکر خودت  باشی ولاغیر . بعدش پدرومادر. 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

منم یه بار میخواستم برام دعا کنن همش میگفتن به زور نخواه اگه به صلاحت نباشه و فلانمیگفتن اگه به صلاح ...

دقیقاادم حس منفی میگیره و یه ترسی تو وجودشه انگار اگه بشه هم قراره اتفاقی بیوفته بعضی ها فقط بلدن حس منفی بدن

من صرفا چیزی رو که دیدم بیان میکنم عمه من 55 سالشه وقتی 40 سالش شده بود و داشت یأسه میشد کم کم حرفا ...

حتی نفهمیدن یه عده چی گفتم طرف اول درمانش بود 🙁🙁🙁🙁

با ترس تاپیک زده بود چیکار کنم و نکنم یهو یه احمق اومد همچین حرفی زد طرف و رسوند به اوج ناامیدی 

البته این تو بچه های تنی هم اتفاق میافته شاید خیلیا قبول تداشته باشن ولی مشخص نیس اون بچه نطفش چجوری ...

بله درسته همینطوره 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

منم یه بار میخواستم برام دعا کنن همش میگفتن به زور نخواه اگه به صلاحت نباشه و فلانمیگفتن اگه به صلاح ...

عزیزم نیتشون بد نبوده به دل نگیرید..

اینجا همه میخوان به همدیگه قوت قلب بدن هیچکس نیتش بد نیس

ببینین وقتی خودتون به این رسیدین که بچه بیارین بزرگش کنین چون خودتون تصمیم گرفتین بهترین کارو میکنید ...

درسته ولی اون فقط یه پیشنهاد بود بچه پرورشگاهی اینقد بد نیست که طرف دلش بشکنه