2777
2789
عنوان

چقدر متنفرم از کسایی که میگن بچه از پرورشگاه بیار😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3222 بازدید | 188 پست
فدای شما انشالله که هر چه خیر هست براتون رقم بخوره عزیزمخیرجانم دوازده سالش بود من اوردمش پیش خودم ا ...

چه قدرم عالی ممنونم از دعای خوبتون

ببخشید مجددا سوال میپرسم از خودتونم بچه دارید؟

منم مخالف بچه دیگران رو بزرگ کردنم بچه باید از پوست و گوشت ادم باشه

منم دقیقا۶ساله داریم بابی بچگی زندگی میکنیم ولی حاضرنیستم اینوارو حتی یبارم بکنم اگریروز شوهرم اینومطرح کنه قطعاجدامیشم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای شما انشالله که هر چه خیر هست براتون رقم بخوره عزیزمخیرجانم دوازده سالش بود من اوردمش پیش خودم ا ...

شما سر راهت به هر طریقی قرار گرفت و قبول کردید خیلیم عالی .ولی پروسه فرزند گیری آنقدر طولانیه و آنقدر دردسر دار هست و آنقدر فرزند کم هست که خیلیا دوست ندارن پا درین مسیر بذارن.

اره والا همینو بگو مولا طرف خودش ازدواج کرده بچه داره بعد یکی میگه چندساله بچه دارنشدم بچه میخوام یا ...

منم یه بار میخواستم برام دعا کنن همش میگفتن به زور نخواه اگه به صلاحت نباشه و فلان

میگفتن اگه به صلاحت باشه درست بشه ایشالا

دعاشون به دلم نمینشست بیشتر ناراحت میشدم...

موضوع اینه گاهی آدم اصلا ناله نمیکنه ، اصلنم درین مورد حرفی نمیزنه ،طرف میاد میگه بچه نداری؟ از پرو ...

من دوران مجردیم یکی بهم گیر داده بود تو سنت دیگه بالاست قید ازدواج را بزن برو از پرورشگاه بچه بیار 😐😐😐تازه زیر سی سال هم بودم 

گفتنه راحته عزیزم🙂تا تو موقعیت قرار نگرفتی حتی فکرشم نکن

من تو موقعیت شما بودم والان بعد هفت سال سه تا  دختر بچه دارم من همون موقعه به شوهرم پیشنهاد دادم از پرورشگاه بچه بیاریم الانم که بحث پسر شد دوباره همون پیشنهاد رو دادم بنظرم دل بزرگ میخاد 

ب چشم دیدم ب زور و سلیطه بازیخواستن و بشون داده شدهخدام سلیطه هارو دوس داره

اون فرق داره 

اصلا یه سری چیزا ربطی به این نداره پای خدا وسط بیاد 

موضوع اینه که میگن بچه رو به زور میخوای پس ، سال بعد بچت میمیره

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜