2777
2789
عنوان

چقدر متنفرم از کسایی که میگن بچه از پرورشگاه بیار😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 188 پست
خب تاپیک عمومیهسایت هم عمومیههزاران نفر آدم داخلشه با هزاران ایده و نظروقتی تاپیک میزنن دیگه باید ان ...

منم گفتم شاید یکی اینجا باشه به خودش بیاد و بفهمه کارش بده جالبه یه عده گردنم نمیگیرن

وا 😐 اتفاقا اونی که با کلی دارو و دکتر رفتن بچه دار میشه بیشتر مراقب بچه هست ناخودآگاهچه حرفای زشتی ...

چندوقت پیش یه بنده خدایی تاپیک زد بخاطراینکه هفت سال بود بچه دار نمیشد ناراحت بود دوست داشتم فقط کامنتارو میدیدین بالغ بر بیس کامنت همین مضمونو داشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته یه عده ناراحت میشن ولی نگفتنش ضروری نداره

گآهی تو فکرت نیس ولی یکی میگه بهش فک میکنی 

من خودم اصلا تو فکرم نبود 

ولی شوهرم پیشنهاد داد بارها بهش فک کردم 

و تهش خیالم راحت بود اگه بچم نشه گزینه آخر همونه 

من از این متنفرم وقتی کسی میاد از ارزوش میگه میگن بزور از خدا نخوا برات بد میشه انگار از پیش خدا اوم ...

من به زور از خدا خواستم ولی خدا بهتر میدونست الان پشیمونم در ثانی انگار گوشت و خون خودشون طلاس گوشت و خون اون بچه یتیم طلا نیست من هفت سال نازایی داشتم اصلا بهم بر نمی‌خورد خودم به شوهرم پیشنهاد دادم الانم شوهرم پسر میخاد بهش گفتم پسر از پرورشگاه بیار برادرم با اینکه بچه دار میشه میخاد بچه یتیم بیاره بزرگ کنه

عزیزم ناراحت نشو اینم یک پیشنهاده...کسی کسی رو مجبور نمیکنھ

پیشنهاد غلطی عین اینه بگی شوهرم دور از جون فلج شده زندگی برام سخت شده  بگن خب طلاق بگیر طرف میاد دردودل که راه کار جلو پاش بزاری نه ته تهشو یهو به روش بیاری 

عزیزم وقتی سوال می‌پرسید از افراد متعدد در یک جمع عمومی به نظرات هم احترام بذارید چون شما اونا را دع ...

الهی عزیزم من خیلی دوست دارم فرزند خوندگی رو ان شاالله شرایطش پیش بیاد

شما از نوزادی بزرگش کردین؟

البته اینی که شما میگید از نظر روانشناسی اگه یکی این کارو کنه هم برای بچه تنی هم ناتنی کلی آسیب داره

بله دقیقا احساس کردم ظلم بزرگی در حق فرزندمه.قطعا نمیتونم اون بچه رو هم به اندازه بچه خودم دوست داشته باشم پس ناخواسته به اونم ظلم میکنم

حالا من بخوام بچه دارشم دقیقا از پرورشگاه میارم 

از بارداری و شکم گنده متنفرم 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
بله دقیقا احساس کردم ظلم بزرگی در حق فرزندمه.قطعا نمیتونم اون بچه رو هم به اندازه بچه خودم دوست داشت ...

دقیقا

جدا از مهر و محبت ، اون کودک خودش رو دائما با کودک دیگه مقایسه میکنه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
والا ببخشید امثال شما هم تو سایتیدهر کس حرفی میزنید مدام میگیددلمون شکستبهمون برخورد قلان شدیمبهمان ...

چقدر سطح درک و فهموند پایینه مگه پرسید چجوری بچه دار بشم؟در مورد مراحل درمانش داشت صحبت می‌کرد میدونید چیه؟ برای بعضیا انسان بودن سخته کاریم نمیشه کرد

واقعا کهمگه چیهالان کسی که بچه از موسسه آورده با تاپیک شما دلش میشکنهاون بچه ها طفل های بی پناهین خی ...

واقعا منم خیلی ناراحت شدم این خود برتری نمیدونم چیه که فکر میکنن خون خودشون از بقیه بهتره