2777
2789

من خودم یک ساله تو اقدامم تازه هم دارو شروع کردم منظورم به خودم نیست 

تو زندگی عادی یا تاپیکا میبینم خانومه بچه خودشو داره بعد به طرف که سوال کرده راجب شرایطش میگه عزیزم برو خب از پرورشگاه بیار ثواب داره 

یعنی نمیفهمی چقدر این حرف طرف و ناامید و خورد میکنه همه آدما دوست دارن بچه از بتن خودشون باشه بزرگ شدن شکمشون ببینن اینکه یه بگه رشد میکنه تو دلشون که ثمره عشقشون این دلسوزی نیست 

خیلی برای طرف ناامید کنندست که یعنی تهش اینه؟

نمیگم اون بچه ها بدن من خودم عشقشون اما درک کنید چی میگم

منم مخالف بچه دیگران رو بزرگ کردنم بچه باید از پوست و گوشت ادم باشه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم با این مخالفم چون بچه از پرورشگاه اصلا اون مهر دو طرفه رو ندارع تو فامیل یکی همین کارو کرد وقتی مردن پسره ناتنی اصلا نیومد برای مراسمشون با اینکه پدرو مادر خدابیامرزش کلی خرجش کردن و کلی ملک ب نامش زدن

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

حرفشون خیلی مسخرس چون اصلا بچه گرفتن از پرورشگاه آسون نیست 

اینجوری نیست که الان بخوای ماه بعد یه نوزاد تحویل بدن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چه بی وجود بوده

اره بخدا 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من اگه بچه دار نمیشدم حتما حتما حتما بچه از پرورشگاه میوردم اصلا برام مهم نیس بچه از وجود خودم باشه یا بزرگ شدن شکممو ببینم برعکس فکر میکنم شاید خوشبختی یه بچه بی گناه با قبولی سرپرستی وابسته به تصمیم من باشه

بعضیا از خودشون بچه دارن بچه‌های پرورشگاه هم بزرگ می‌کنن. کلا کار قشنگیه. شما نباید به خودت بگیری.

من قبلا تابچه نداشتم فک میگردم یه بچه داشته باشم یکی از پرورشگاه بیارم ولی الان اصلا حاضر نیستم این کارو بکنم