2777
2789
عنوان

دعوا با خانواده شوهر میشه بیایددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 37 پست
اصلا اشتباه کردی پیلع شدی بهش همون اول باید میگفتی کو ن لقت هر فکری کردی به سلامت الانم دیگه پیگیرش ...

نه دیگه من اصلا دیگه هیچ ارتباطی با مادرشوهرم نمیگیرم تا خودش بیاد جلو . الان بحاطر خواهرشوهرم میگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی غذا داده دیگ ولش کن کادو چی اخه خوب کردی روز مادرم زنگ نزدی

اره بچه های سایت راهنماییم کردن ک زنگ نزن ... خیلیییی بهم برخورده مگه من جز محبت چیکارت کرده بودم زن

‌من باشم جلو شوهرم به خواهرش زنگ میزنم تولدشو تبریک میگم، روز زن رو هم بهش تبریک میگم و میگم از طرف من به مامان(مادرشوهرت حالا هرچی صداش میکنی) تبریک بگو (درسته که خواهرشوهر مجرده ولی از این طریق میتونی حرفتو به مادرش برسونی و شوهرت متوجه میشه مقصر تو نیستی) چون من بهشون پیام دادم فکر کنم ندیدن،از بابت غذام ممنون، کادوت هم (اسم شوهرت) میاره برات خودم یکم ناخوشم،بازم ببخشید نتونستم تو جشنت باشم و یکم تعارف بچسبون بهش و تمام

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
‌من باشم جلو شوهرم به خواهرش زنگ میزنم تولدشو تبریک میگم، روز زن رو هم بهش تبریک میگم و میگم از طرف ...

خواهر شوهرم ۱۳ سالشه جشنی هم نیست . هر سال کادو میدادم بهش فقط ... گوشی هم نداره 

نمیدونم بخدادگ یهو شوهرم یه قابلمه اورد توش مرغو برنج بود گفت مادرم داده برا تولد خواهرشوهر

یعنی قبل از اینکه دعوتتون کنه شام تولد داده یا ممکنه همسرت رو دعوت کرده و رفته شام بهش دادن برا شما هم بیاره ...میشه توضیح بدی

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان.