2777
2789
عنوان

کسی که عاشقش بودم تلاشی نکرد برام

461 بازدید | 56 پست

من دوسال با این آقا بودم به قصد ازدواج، خانوادها باهم اشنا شدن، هرچند از لحاظ فرهنگی واقعا پایینتر بودن به دلایلی که نمیتونم بگم اما از همون اول بنا گذاشتن به مخالفت زیاد و توهین کردن من اما بازم بخاطرش کوتاه اومدم و صبر کردم گفت راضیشون میکنم اما هیچ تلاشی نکرد فقط ادعا و وعده وعید و منو الکی امیدوار میکرد با همه نداریاش ساختم و هیچوقت هیچی ازش نخواستم خودشم میدونست و همیشه میگفت تو قدردانی و کم توقع همیشه براش بهترین بودم صد بودم اما تلاش نکرد برام اونقدر که مجبور شدم تموم کنم حتی خانوادش دعای جدایی گرفتن برامون خیلی قلبم شکسته حس میکنم در حقم ظلم شده، من تمام وجودمو براش گذاشتم حس میکنم دیگه عاشق نمیشم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام تاپیک اخرتون رو خوندم

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

خواستید ا.ید.ی شو بدم

چطور عزیزم🥲کی جدا شدی

من ۵ ماهی میشه 

تو از کی؟

چه نفهمن اینجور خانواده ها🙂برا جدایی دعا میگیرن بعد پسرشون میره زندگیشو میکنه

دختر مردم میمونه با خودش کلنجار میره روزها و ماه ها که چیشد که اینطوری شد

من از تبار غربتم ،از آرزوهای محال  :)

من ۵ ماهی میشه تو از کی؟چه نفهمن اینجور خانواده ها🙂برا جدایی دعا میگیرن بعد پسرشون میره زندگیشو میک ...

من سه روزه تقریبا روز تولدم ازم جدا شد برای شماهم دعا گرفتن؟