2777
2789
عنوان

کسی که عاشقش بودم تلاشی نکرد برام

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 56 پست

سخته..🥲منم تو‌ همین وضعیت بودم ولی با این تفاوت که پارتنرم از هر راهی برای حرف زدن با خانوادم وارد میشد🙃ولی راضی نشدن..

هیییییچوقت گریه هاشو پشت تلفن یادم نمیره...💔

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

امیدوارم اون روز وقتی میاد بتونم با چشم خودم ببینم

ایشالا میبینی💔من الان دارم میبینم یه حس غریبیه بین وجدانم و دل شکستم گیر کردم با اینکه عذابم دادن باز نمیتونم از خار شدنشون لذت ببرم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سخته..🥲منم تو‌ همین وضعیت بودم ولی با این تفاوت که پارتنرم از هر راهی برای حرف زدن با خانوادم وارد ...

چقدر عاشقت بود، امیدوارم خدا معجزه کنه براتون اما من خواهر ازین میسوزم اومد به بابام گفت از در بیرونم کنی از پنجره میام اما کاری کرد خودم برم همش این حرفشو میزنن تو سرم

چقدر عاشقت بود، امیدوارم خدا معجزه کنه براتون اما من خواهر ازین میسوزم اومد به بابام گفت از در بیرون ...

🥲🥲🥲💔دیگه اون رفته مطمئنم تا الان رل زده یا ازدواج کرده..

من از همون اول رابطه طوری رفتار کردم که انگار واسش دست نیافتنی بودم واسه همین سر سه چهار ماه وقتی میگفت میخوام بیام‌خواستگاریو منم میگفتم نه ..ناراحت میشد و گریه میکرد🥲گاهی اوقات از دخترا هم دل نازکتر میشد😅

بنظرم دیگه غصه نخور..میدونم سخته ها..ولی اینو بدون آدما میرن پی لیاقتشون!!

قدر دوست داشتنتو ندونسته🥲❤️‍🩹

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

🥲🥲🥲💔دیگه اون رفته مطمئنم تا الان رل زده یا ازدواج کرده..من از همون اول رابطه طوری رفتار کردم که ...

عزیزززم خیلی متاسفم، زندگی همینه انگار یه زخم باید رو دلمون بزاره تا یه چیزایی رو یاد بگیریم قطعا اتفاقای خوبی تو راهه، برای توام امیدوارم بهترینا رقم بخوره، باید قوی باشیم♥

عزیزززم خیلی متاسفم، زندگی همینه انگار یه زخم باید رو دلمون بزاره تا یه چیزایی رو یاد بگیریم قطعا ات ...

متشکرم🩵انشاالله از این به بعد زندگی روی قشنگشو به ما نشون بده :)

منم توهمین شرایط هستم طرف خاستگارم بود وماقبول نکردیم اصلاندیده بودمش سنتی وقتی ردش کردیم خودش اقدام کرد مجازی و منم فرصت اشنایی دادم بااینک تویه سطح نبودیم اماگفتم خداروچه دیدی شاید ادم درستی باشع و.... 

خب چطور پیش رفت

اولش من حسی نداشتم فقط خواستم بسنجم و خیلی معمولی پیش بریم اماکاری کرد دوسش داشته باشم من ادم احساسی هستم وابستش شدم از وقتی ک ابراز علاقه میکردم و توجهم بیشترشد بهش اون فاصله میگرفت

کمتر پیام میداد دیرتر ج میداد و... اینکاراش اذیتم میکرد بارها راجبش باهاش صحبت کردم وگفتم اینجوری من اذیتم میگف درست میگی ولی بازم همونکارو میکرد شنیدی میگن ب مردا باید بی توجهی کرد تاجذبت بشن و.... عجیبن خلاصه منم کات کردم کلا 3ماه بیشترباهم نبودیم بعداز دوسه ماه کات برگشت میگ من افسرده بودم وبهونه های الکی 

کمتر پیام میداد دیرتر ج میداد و... اینکاراش اذیتم میکرد بارها راجبش باهاش صحبت کردم وگفتم اینجوری من ...

کار خوبی کردی، امیدوارم دیگه بهش فرصت ندی، دیدی رهاش مردی برگشت؟ مردا بی توجهی میخوان فقط عشق بی اندازه بهشون بدی زده میشن

کار خوبی کردی، امیدوارم دیگه بهش فرصت ندی، دیدی رهاش مردی برگشت؟ مردا بی توجهی میخوان فقط عشق بی اند ...

من تو اوج خواستن رهاش کردم معلومه ک فرصتی نمیدم ادم باید تورابطه حال دل خوب باشه ن اینک زجر بکشی و مدام ب طرف یاد بدی بهت توجه کنه و دوستت داشته باشع

اونایی که بعد رابطه طولانی مدت یهو میذارن میرن خیلی سنگدل و بیرحمن

بلایی که دوست دخترم سرم آورد

گفت فراموش میکنی عادت میکنی یادت میره

الان 9 سال شده هنوزم داغش برام تازست

بازم دلم لک میزنه واسش

اون با یکی آشنا شده داره عقد میکنه من دارم آتیش میگیرم

تو رو خدا دعام کنید هر جوری شده این جهنم واسم تموم بشه یا با مردن یا فراموشی یا هر معجزه ای که خدا میتونه بکنه

بدترین روزامو میگذرونم از وقتی اینستا عکس دوتاییشونو دیدم دارم دق میکنم

چطور تونست یکی بیاره جام.منی که اینقدر دوستش داشتم و خودشم اینو میدونست

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...