2777
2789
عنوان

دعوا با خانواده شوهر میشه بیایددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 37 پست
یعنی قبل از اینکه دعوتتون کنه شام تولد داده یا ممکنه همسرت رو دعوت کرده و رفته شام بهش دادن برا شما ...

عزیزم ظهری شوهرم اونجا بوده فرستاده برای ناهارمون ‌. اصلا جشنی نبوده که کسی رو دعوت کنه . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بچه های سایت راهنماییم کردن ک زنگ نزن ... خیلیییی بهم برخورده مگه من جز محبت چیکارت کرده بودم زن

کاش منم قبل اینکه انقد مث احمقا محبت کنم هی تیکه و حرف بشنوم از ۴ نفر مشورت میگرفتم    انقد صبر کردم ۳ سال هرکاری خواستن کردن بعدش ک داشتم دیوونه میشدم قطع رابطه کردم خداروشکر بازم ب خودم اومدم

عزیزم ظهری شوهرم اونجا بوده فرستاده برای ناهارمون ‌. اصلا جشنی نبوده که کسی رو دعوت کنه .

پس چرا میگی غذای تولد خواهر شوهرمه چون اگه اون غذای تولد باشه یعنی کسی رسما شما رو دعوت نکرده و اصلا نباید غذا رو قبول میکردی ولی اگه این غذا رو همینجوری فرستاده و شما رو هم برا تولد دعوت کرده قضیه متفاوته اونوقت شما میتونی تماس بگیری هم از بابت غذا تشکر کنی هم تولد رو تبریک بگی ولی اول باید بدونی غذا بابت چی هست

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
پس چرا میگی غذای تولد خواهر شوهرمه چون اگه اون غذای تولد باشه یعنی کسی رسما شما رو دعوت نکرده و اصلا ...

قبلا که اشتی بودیم مادرشوهرم غذا میفرستاد... مگه چیشده؟ روز تولد دخترش بوده ناهار اندازه ماهم پخته و فرستاده...

پس چرا میگی غذای تولد خواهر شوهرمه چون اگه اون غذای تولد باشه یعنی کسی رسما شما رو دعوت نکرده و اصلا ...

خودش به شوهرم گفته تولد ساراست . ناهار اندازه شماهم پختم . و ببر با زنت بخورید

خوبه عزیز دلم انشالله موفق باشی . ادب شدن یا نه؟

چند بار خواستن بزور بیان خونمون تا دوباره رفتارای بدشونو تکرار کنن   اصلا جوابشونو ندادم ... دیگ دلم نمیخواد هیچوقت باهاشون رو ب رو شم  مگ اینکه برم سرقبرشون،داستانش مفصلع بخوام بنویسم  خیلی از کسایی ک اونارومیشناختن بهم گفتن چی میکشی بااین خانواده انقدبدجنسن.... خدا جواب دل شکستمو ازشون بگیرع