2777
2789

تابستون یه بحثی داشتیم و راستش من اینو دوست صمیمیم میدونستم و اون گفت که باهات راحت نبستم ولی صمیمی هستیم و لازم نکرده هم صمیمی بشیم و راحت باشیم باهم من این رابطمون رو دوست دارم خب منم ناراحت شدم و بعد از اون دیگه بهش پیام ندادم تا یک ماه خودش هر روز پیام میداد بهم و تا اینکه سه ماه پیش خودم یه بار بهش پیام دادم ببینم چجوریه دیدم باز مثل قبلشه آنلاینه ولی یه روز بعد جواب پیامم رو داد منم دیگه بعد اون بهش پیام ندادم اونم نداد سه ماهه میگذره و باهم حرف نزدیم ولی خب تا یه ماه پیش تو اینستا برام کلیپ میفرستاد منم زیاد واکنش نشون ندادم اونم دیگه چیزی نفرستاد تا اینکه هفته پیش پیام داد یلدات مبارک و منم عادی جوابش رو دادم الانم باز امروز خیلی عادی پیام داده خوبی چخبر

الان نمیدونم چیکار کنم رابطم رو باهاش ادامه بدم یا همچنان بهش پیام ندم 

اینم بگم که بعد از ۵ سال دوستی این اولین باره این همه وقت از هم بی‌خبر بودیم هر روز باهم حرف میزدیم:))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادامه نده چون منم همینو تجربه کردم و پشیمون شدم که چرا زودتر تموم نکردم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
منطقی باهم حرف بزنین

خیلی سعی کردم ولی خب هیچوقت درست و حسابی نیومد حرف بزنه فقط میگه من مشکلی ندارم و همین رابطمون که اینجوری هست رو دوست دارم تو مشکل داری://

مگه حتما یا باید کات باشه یا دوستی صمیمی؟خب در حد احوالپرسی و خبر گرفتن باشید ایرادش جیه؟من با همه د ...

منم میخوام همین کار رو بکنم مثل بقیه دوستام ماهی دو ماهی یه بار درحد احوال پرسی بهش پیام بدم ولی وقتی دیدم اونم پیام نداده خب گفتم پس بیخیالش دیگه بهش پیام نمیدم حتما دوست نداره ولی الان یه هقته‌ست پیام میده خودش