2777
2789
عنوان

رفتار این پسره برای چیه کمک

53 بازدید | 3 پست

قبلا تو یه محل کار بودیم روش کراش یودم و همو فالو میگردیم من از اونجا رفتم و اینم رقت شعبه دیگشون تو اینستا همو فالو داریم چندروز چت کردیم وقتی فهمیدم با دختر محل کارش اوکی شده دیگه باهاش سرد شدم و چت نکردیم چندروزه استوری دوستانه میذاره که من ببینم و همراه دوست دخترش قبلا عادی میزاشت الان فقط دوستانه واقعا خوشم نمیاد از این رفتارش نمیخوام انفالوش کنم بعد بزه همه جا حرف بزنه اخه بخاطر اینکه محل کارمون یکی بود و جو دوستانه همه اونجا منو میشناسن و دوستاش با دوستام تو رابطن بعد جایی میگه خوشم نمیاد امشب هم استوری گذاشته ریپلای کنم پایدار باشید چیکار کنم کنجکاو میشم استوریش میبینم

کلا تو اینستا ی قابلیت داره نادیده گرفتن کلا استوری های طرف مقابل دیگ برات نمیاد کنجکاوم نمیشی انفالو هم نمبشه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.