2777
2789
عنوان

الان گوشی شوهرمو چک کردم اسکرین شات پیام خواهرش رو میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای چقد موزیه اول ازعلاقه مادرش میگه ک نرم بشه شوهرت بعدم گلگی میکنه بازخوبه شوهرت بااونا دست ب یکی نمیکنه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
طفلی چیزی نگفته که منم ۱۸ سالمهاگ بخوام به داداشم پیام بدم دقیقا لحنم همینهاحساس میکنم واقعا خواهرشه

لحت پیامش خوبه 

باطن پیام بده 

ک مادره میخواستی طریق دخترش 

شوهرم‌رو‌ بکشومه  سمت خودشون تا از زیر و درشت زندگیم با خبر باشع 

طفلی چیزی نگفته که منم ۱۸ سالمهاگ بخوام به داداشم پیام بدم دقیقا لحنم همینهاحساس میکنم واقعا خواهرشه

این حرفا به خواهرشوهر مجرد نیومده

اینهمه اصرار که بیا بگو چته 

معلومه از فضولیه

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
دقیقا همین موضوعه باید چه برخوردی داشته باشم با خواهرش تا یادبگیره کارش اشتباهه

بنظرم بهش بگو که 

ببین فلانی جان ما مشکلاتمون رو وقتی به کسی میگیم فقط باعث دلسردی بیشترمون میشه همون خودمون حل کنیم بهتره به مشکلات بقیه هم اضافه نکنیم به شوهرتم بگو با زبون خوش که زندگی ماس پس مشکلات ما باید بین خودمون حل بشه اذیت نکن کسیو 

‌‌‌

این اسکرین آخره مشکی ها ابجیش سبز شوهرم خداروشکر شوهرم دفاع کرد ازم ولی قشنگ مامانه معلومه چون چند و ...

ب شوهرت بگو اوایل بچه بودیم ولی الان هردوعاقل بالغ هستیم ازپس زندگی خودمون برمیایم نباید بزرگترارو درگیر مشکلاتمون بکنیم خودشون ب اندازه کافی گرفتاری دارن اخرشم لوس کن بگو مردمن خودش عاقترینه میدونه ک زندگی مشترک باید حریم خصوصی داشته باشه 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿